Gülçin Sazak yeni yaşını sahnede kutladı

Gülçin Sazak yeni yaşını sahnede kutladı
Yayınlama: 30.05.2023
A+
A-

TOROS( Haber Merkezi) -Haftanın üç günü Süleyman Demirel bulvarındaki ZILLY barda proğram yapmaya başlayan ünlü sanatçı Gülçin Sazak yeni yaşını sahnede kutladı.

Son yılların aranılan sanatçısı olan sesi ve fiziği ile herkesi büyüleyen, Son çıkardığı ‘Sarı odalar’ şarkısı ile zirveye tırmanmaya başlayan ünlü sanatçı Gülçin Sazak Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri program yaptığı Zılly barda hem sahne aldı, hemde doğum gününü kutladı. Doğum gününde hayranları ünlü sanatçıyı yalnız bırakmazken sahne çiçeklerle dolarken en büyük sürprizi ise bir hayranının ayakkabı hediye etmesi sanatçının mutluluğu ikiye katlandı. Üç saat gibi bir zaman diliminde sahnede kalan ve hayranlarını mest eden ünlü sanatçı Gülçin Sazak verdiği arada duygularını şöyle dile getirdi “Adana’da hayranlarımın çok olduğunu biliyorum ve her zaman onların sevgisine layık olmaya çalışıyorum. Bu arada önemli bir şey söylemek istiyorum.Haftada bir gün sahne aldığım  Zılly bar işletmecileri  üç güne çıkarmasından dolayı onlara buradan teşekkür ederim” dedi.

DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ HEDİYEYİ SAHNEDE ALDI

Hafta sonunda sahne aldığı mekanda aynı zamanda doğum günü olan sanatçıya çiçek gönderenlerin yanısıra,sahnesini paylaşan sanatçı Cerenayhan ile birlikte doğum günü pastasını keserken, bir hayranı ise pasta kesildikten sonra sahne gönderilen paketin içinde doğum günü hediyesi olarak bir ayakkabı göndererek kutladı.Bu anlar sanatçının mutluğu ikiye katlanırken sahneden verdiği mesaj ile teşekkür eden Sazak “Adana benim için önemli çok ayrı bir yeri olan, sıcakkanlı insanları yemekleri, sanat ve sanatçılara verdikleri değerlerden ötürü bu kenti çok seviyorum. Adana’dan proğram teklifi geldiği zaman hiç düşünmeden kabul ediyorum. Çünkü hayranlarım beni yalnız bırakmayarak sahnemizi dolduracaklarına inanıyorum. Bugün de aynı keza doğum günümde beni yalnız bırakmadılar. Adana benim ikinci memleketim ve her sahneden sonra mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Bu akşamda gelerek sahnemi dolduran herkese minnettarım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.