Erdem: Takım olarak 3.lige kenetlendik

Erdem: Takım olarak 3.lige kenetlendik
Yayınlama: 27.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Ligde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK, lig öncesi Bolu’da güç depoluyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, takım olarak 3.lige kenetlendiklerini söyledi.

Pozantı ilçesinde yapılan kampın ardından takımlarının Bolu’da yeni sezona en iyi şekilde motive olduğunu belirten halkın takımı Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, “Teknik kadromuz, takımımızı lige en iyi şekilde hazırlıyor. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Yeni sezonda ligde istikrarlı sonuçlar alarak, takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız. İnançlı ve kararlıyız” dedi.

Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda taraftarlarının yanlarında olacağını anlatan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, “Güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve muhteşem taraftarlarımızla yeni sezonda başarıya ulaşacağız. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Biz büyük bir aileyiz. Halkın takımıyız. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde 3.lig hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.