Başkan Kutlu, “Daha yolun başındayız”

Başkan Kutlu, “Daha yolun başındayız”
Yayınlama: 18.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve yöneticileri, Seyhan ilçesi Emek Mahallesinde bulunan tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldiler. Sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kutlu ve yöneticileri, “Daha yolun başındayız. İlk yılımızda Adana’ya büyük bir heyecan yaşattık. Bu mücadelemiz bu yılda devam edecek. Hep birlikte takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız” dediler.
25 EYLÜL’DE KONSER VAR
Halkın takımı Adana 1954FK Başkanı Menderes Kutlu, 25 Eylül 2022 Pazar günü saat 19.00’da Mimar Sinan Konser Alanı’nda Hande Yener ve Serkan Kaya’nın katılımı ile konser tertiplediklerini açıkladı. Başkan Kutlu, kulüp olarak böyle sosyal etkinliklere her daim önem vereceklerini ifade etti. Konserin ücretsiz olacağını anlatan Başkan Kutlu, “Kulübümüze bağış yapmak isteyenler olabilir. Biz halkın takımıyız, sokağın sesiyiz. Taraftarlarımızla birlikte çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN KUTLU: İLK MAÇIMIZI BEKLİYORUZ
Bu yıl ligde oynayacakları ilk maçı beklediklerini dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu,”Muhteşem bir organizasyon hedefliyoruz. Maçı izlemeye gelenler, maçtan çok taraftarlarımızı konuşacak. Bu takım taraftarları ile var oldu. Şehrimizi taraftarlarımız ile ateşledik. Örnek bir taraftar topluluğumuz var. Her zaman yanımızda oldukları için taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İLK YILIMIZDA ÇOK ŞEYLER YAPTIK
Başkan Menderes Kutlu, ilk yıllarında yaptıklarını herkesin takdir ettiğini belirterek,” İlk yılımızda çok şeyler yaptık.3.lige yükselme şansını son maçımızda kaçırdık. 1 hafta üzüntü yaşadık. Ardından yeni sezon için çalışmalara start verdik. Bu ligin en iyi hocasını transfer ettik. En iyi oyuncuları kadromuza dahil ettik. Orta sahamızı güçlendirdik. Yeni oyuncularımızla gücümüze güç kattık. Çok iyi bir kaleci alacağız. Pozantı ilçemiz ve Afyon’da yeni sezon öncesinde kamp çalışması gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.
ALİ GÖNLÜ’DEN İRFAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, taraftarlara yer tahsis eden Başkanvekili İrfan Güler’e teşekkür etti. Takımlarına gönül veren taraftarların aynı çatı altında toplanacağını belirten Gönlü, “Halkın takımıyız. Genç kardeşlerimizin maç öncesi bir arada olmaları çok önemlidir. Maçların dışında yeni yerimizde sık sık bir araya gelerek daha da güçleneceğiz. Bu iş gönül ve yürek işidir. Taraftarlarımızla önemli işlere imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Kulübümüzde daha iyi işler yapılacak” dedi.
GÜLER: HER ZAMAN TARAFTARLARIMIZIN YANINDAYIZ
Adana 1954 FK Başkanvekili İrfan Güler, her daim yönetim olarak taraftarlarının yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Taraftarlarımız bizlerin bir parçasıdır. Taraftarlarımızın desteği ile bu yıl hedefimize ulaşacağız. Başarı için tek yumruk olduk. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadesini kullandı.
BURAK ERDEM: TÜM KULÜPLERİN SORUNU TESİS
Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Burak Erdem, tüm kulüplerinin sorununun tesis olduğunu ifade ederek, “Bizler başkanımız Menderes Kutlu ve yöneticilerimizin çabaları ile tesisleşme yolunda önemli adımlar attık. 25-26-27 Temmuz’da yapacağımız futbolcu seçmeleri ile altyapımızı da güçlendireceğiz. Ligin başlama tarihinin belli olması ile birlikte yeni sezon için plan ve programımızı yapacağız. Kulüp olarak iyi bir yolda ilerliyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.