Erdem: Siyaseti Bırakmadım, Hala Partimin Neferiyim

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem Toros TV’nin konuğu oldu.

Erdem: Siyaseti Bırakmadım, Hala Partimin Neferiyim
Yayınlama: 14.03.2024
Düzenleme: 13.03.2024 16:52
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Toros TV’nin Youtube kanalında yayınlanan Melisa ile Doğruya Doğru programının konuğu oldu. Ceyhan’da ki 4 yıllık hizmet hayatını değerlendiren ve merak edilen soruları yanıtlayan Erdem, “Yeni dönem için başkan adayı olmasam bile siyaseti kesinlikle bırakmıyorum, ben hala partimin bir neferiyim.” dedi.

Ceyhan’da pek çok başarılı projeye imza atmış olan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Toros TV’nin Youtube kanalında yayınlanan Gazeteci Melisa Karmış’ın hazırlayıp sunduğu Melisa ile Doğruya Doğru programının bu hafta ki konuğu oldu. Ceyhan’da ki başarılı hizmet hayatını değerlendiren ve son 4 yılda gerçekleştirdiği projelerle alakalı merak edilen soruları yanıtlayan Başkan Hülya Erdem, başkanlık görevi bittikten sonra da siyasete aktif olarak devam edeceğini açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) hala bir neferi olduğunu ve parti içerisinde ki siyaset hayatına devam edeceğini kaydeden Erdem, sözlerine şu şekilde devam etti; “Bildiğiniz üzere kısa bir süre sonra başkanlık görevim sona erecek. Yeni dönem de CHP tarafından yeniden aday gösterilmemiş olsam bile bütün ideolojileriyle benimsediğim bu partide görev yapmaya devam edeceğim. Ceyhan halkı beni çok benimsedi ve ben de Ceyhan’a olan hizmet sevdam sebebiyle Ceyhan’dan hiçbir zaman elimi çekmeyeceğim.  Yerel yöneticiler olarak zorlu bir başkanlık süreci atlattık. Pandemi ve deprem felaketi bizleri hizmet konusunda bazen yavaşlatsa da bizler Ceyhan’ı hakkettiği noktaya taşıyabilmek adına elimizden gelenin fazlasını yaptık. Meclis kararı ile Ceyhan Belediye Başkanlığına başladığım bu serüvende Ceyhanlı her vatandaşa kulak vererek talep ve isteklerini yerine getirmeye çalıştık. 7’den 70’e Ceyhanlı her vatandaşa hitap eden projelerimiz ve faaliyetlilerimizle tam anlamıyla sosyal belediyeciliği Ceyhan Belediyesi’nde yaşattık. Ceyhan Adana’nın bir incisidir. Bizler bu inciyi parlatmak ve hakkettiği noktaya getirmek için 4 yıl boyunca kesintisiz olarak çalıştık. Ceyhan’ı geliştirmek ve yüceltmek adına güzel işlere imza attığımıza da inanıyorum. Bundan sonra ki temennim ise başkanlık görevine devralacak kişinin Ceyhan’ı geliştirmek ve hakkettiği değeri almasını sağlamak için bizim bıraktığımız yerden çalışmalara devam etmesidir. Ben Ceyhan’dan hiçbir zaman elimi kolumu çekmeyeceğim. Ceyhanlı vatandaşlar beni bir komşusu bir annesi gibi sahiplendi. Bu sebeple her ne olursa olsun bundan sonra da elimden ne geliyorsa Ceyhan için yapamaya devam edeceğim.”

“SON GÜNE KADAR HİZMETİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIM”

Ceyhan’a kazandırdığı projeleri aktarırken, görevinin son gününe kadar hizmeti elden bırakmayacağını ve son ana kadar Ceyhan için çalışacağını aktaran, Erdem yakın zaman da 2 tane daha hizmet noktasının açılışını yapacağının müjdesini verdi. Başkan Erdem, “Son güne kadar başkanlık görevimi gerektiği şekilde yerine getirmeye devam edeceğim. Geçtiğimiz hafta da bahsettiğim 6 Ocak Aş evi ve taziye evinin açılışını ramazanın ilk günü yaptık. Böyle bir güne denk gelmesi bizler için oldukça anlamlıydı. Yaşadığımız 6 Şubat depremlerinde fark ettik ki Ceyhan’ın gerçekten aş evine ihtiyacı vardı. Bizde hemen kollarımızı sıvadık. Ramazan’ın ilk günü, bir iftar yemeği düzenleyerek açılışımızı yaptık ve ortalama 800-1000 kişiye iftar yemeği sağladık. Burada aynı zamanda taziye evi de bulunmaktadır. Taziye evinde taziyesini yapan vatandaşların, taziyelerinin herhangi bir gününde ise taziye yemekleri Ceyhan Belediyesi tarafından karşılanacak. Bu cuma günü ise kadın eli satış pazarımızın açılışını yapacağız. Bu proje de yine Ceyhanlı üretici kadınlar için oldukça faydalı bir projedir. Kadınlarımız bu pazarda kendi emekleri ile yaptıkları ürünleri satıp, gelir sağlayacaklar kendilerine. Kadın bir başkan olarak Ceyhan’da kadınları her zaman destekledik. Bunlarla birlikte bir de Ceyhan Nehri’nin hemen karşısına 2 adet halı saha projemiz bulunmaktadır. Zamanı belli olmasa da görev süremiz bitmeden önce oranın da açılışını sağlayıp gençlerimize, sporcularımıza güzel bir proje daha bırakacağız. Ceyhan’ın tarihine büyük katkı sağlayan ve herkesin uğrak noktası olan Yılan Kale’ye ise bir yürüyüş yolu ve mesire alanı yaptık. Vatandaşlarımız Yılan Kale’ye çıkarken oldukça güçlük çekiyorlardı. Yeni yaptığımız yürüyüş yolu sayesinde hem vatandaşlarımız rahat bir şekilde kaleyi ziyaret ederken, hem de müthiş Ceyhan manzarasını izleyebilecekler. Buranın da açılışını yine görev süremiz bitmeden yapmayı ve hizmete açmayı planlıyoruz. Ceyhan’a olan hizmet aşkımız sebebiyle son güne kadar durmadan çalışmalara devam etmeye söz verdik, öyle de yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.