EN EŞSİZ EĞLENCE ANLAYIŞI “LOCOROOMS”

EN EŞSİZ EĞLENCE ANLAYIŞI “LOCOROOMS”
Yayınlama: 05.08.2023
Düzenleme: 08.08.2023 18:18
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak- Mersin’in ilk ve tek sosyal medya veya selfie müzesi Locorooms Mersin Forum AVM’ye sadece bir kaç dakikalık yürüme mesafesinde açıldı. Locorooms’un kurucusu ve yöneticisi Nilüfer Gıran aklındaki yeni projeler ve şu anki durum hakkında bilgiler verdi.

“HERKESE GÖRE BİR MÜZE”

Mersin’ in ilk ve tek sosyal medya müzesi olduğunu ve Türkiye’de açılan 2. Sosyal medya – selfie müzesi olduğunu söyleyen Gıran, müze ziyaretçilerinin yaş aralığının genelde 15 ila 40 yaş arasında yoğunlukta olduğunu fakat içindeki çocuğu öldürmeyen herkese uygun olduğunu söyledi. Müzenin yönetim anlayışının eğlenceye dayalı olduğunu ve buranın interaktif bir müze olduğunu eklemeyi de ihmal etmedi.

“GENÇLERİ ANLAMAK ÖNEMLİ”

15 yıl boyunca Tarsus Amerikan Koleji’nde Bilgisayar öğretmenliği yapan Gıran şu cümleleri dile getirdi. “ Gençleri anlamak çok önemli, onların isteklerinin bana ilham olduğunu söyleyebilirim. Değişik konseptlerimizle müşterilerimizin karşısına çıkmak istedik. Onların eğleniyor olabilmesi bizi ayrıca çok mutlu ediyor. Bütçe olarak da ücretlerimiz uygun düzeydedir. Ayrıca ortamın güvenliği için bütün önlemlerin sorunsuz bir şekilde alındığını da belirtmek isterim” dedi.

“3 KATLI 33 KONSEPTLİ EĞLENCE MÜZESİ”

Locoormos sosyal medya müzesi 3 kattan oluşuyor ve 33 farklı konsept olduğunu söyleyen Gıran,“ Benim favori odam Işıklı oda. Işıklı oda haricinde ise ziyaretçilerin en favorisi top havuzu bunların dışında çiçekli oda, nostalji odası, sahne, derjli ayna, Barbie kutusu, karanlık oda gibi konseptleri oluyor herkes çok beğeniyor bütün müşterilerimizi eğlenmeye ve müzemize bekliyorum ayrıca konseptlerimiz sürekli olarak değişim gösterecektir. Çünkü yenilikler daima bizimledir” dedi.

“KİLİTLİ DOLAPLARIMIZ VAR”

Gıran, cümlelerini şu şekilde sonlandırdı. “ Müzemize gelen ziyaretçiler için kolaylık olması açısından özel eşyalarının güvenliği için kilitli dolaplar mevcut, özellikle kış aylarında kilitli dolap çok gerekli oluyor. Ayrıca bazı ziyaretçilerimiz çoğu zaman hazırlıklı geliyorlar hatta bazen çok fazla kıyafet, kostüm getirdikleri oluyor. Eşyalarını koymak için kilitli dolapları kullanabiliyorlar. Bu imkanlarımızdan ziyaretçilerimiz son derece memnunlar, yenilenecek olan konseptlerimizi görmek üzere ziyaretçilerimizi bekliyoruz” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.