Elçi ‘Önceliğimiz kadınlar ve çocuklar’

Elçi ‘Önceliğimiz kadınlar ve çocuklar’
Yayınlama: 30.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova GİAD üyesi, iş insanı Engin Elçi, sosyal projelere önem verdiklerini belirterek “Çevremize duyarlı olmalıyız” dedi.

Engin Elçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Sarıçam ilçesine bağlı Hocallı köyü Türk Kadınlar Birliği İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelip pizzalı, palyaçolu 23 Nisan şenliği coşkusu yaşadıklarını, ayrıca Çukurova’da tarlalarda çalışıp çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçisi kız çocuklarının hayatını ve erken yaşta evlendirilmelerini konu alan CEYLİN filminin destek yapımcısı olduklarını ifade edip, “Böylesi önemli projelerin içinde olmak çok anlamlı ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Özellikle kadınlar ve çocuklar konusunda hassas olduklarını vurgulayan Engin Elçi, “Kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik şiddet ve her türlü istismarı engellemek için, toplumsal duyarlılığı artırıcı çalışmalar yapacağız. Ayrıca bazı konularda paydaşlarımız ile hareket ederek onların öncelikli ihtiyaçlarını karşılayacak desteklerde bulunacağız. Gönüllülük esası ile hareket ediyoruz. Köy okulundaki çocuklarımıza ulaşıyoruz ve ulamaya devam edeceğiz. Güçlü kadın, güçlü ülke ve güçlü aile demektir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.