Aşure ile dostlukları pekiştirdiler

Aşure ile dostlukları pekiştirdiler
Yayınlama: 29.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Mahfesığmaz Mahalle Muhtarlığı önünde CHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nca yapılan aşure etkinliğine semt sakinlerinin yanı sıra CHP Çukurova İlçe Kadın Kolları, mahalle muhtarları, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve milletvekilleri katıldı. Aşure dağıtımından önce bir konuşma yapan CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay katılımcılara teşekkür ederken, “Aşure lokmasının tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Hak kabul etsin” dedi.

Atay “Güzel günlerin çok yakın olduğu günlerde, burada birlik ve beraberlik içerisinde bulunmaktan çok mutlu olduk. Kadın kolu yönetimi ve ilçe yönetimiyle birlikte yapılan aşure etkinliğimizin kabul olmasını diliyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Bu arada aynı semtimiz, Mahfesığmaz Muhtarımız Kazım Tokgöz’e de ben ve yönetimim ayrıca teşekkür ederiz. Bizleri yalnız bırakmayan Belediye başkanımız Soner Çetin, milletvekillerimiz Ayhan Barut, Orhan Sümer’in de aramızda olmaları, Cumhuriyet Halk Partisi olarak ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesidir” dedi

Partisinin aşure etkinliğinde bir konuşma yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise, muharrem ayının bereket ayı olduğunu söyleyerek, “Biz de birliğimize, beraberliğimize vesile olması dileğiyle Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları olarak, kadın kollarımızın hazırladığı aşurenin dağıtımında bulunmaktan dolayı mutluyum.Hak kabul etsin ve önümüzdeki yılda daha geniş katılımlı bir toplantı yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu

MAHFESIĞMAZ MUHTARI KAZIM TOKGÖZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Etkinliğe ev sahipliği yapan Mahfesığmaz Muhtarı Kazım Tokgöz aşure etkinliğinin çok büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu ilgiden dolayı mahalledeki seçmenlerine teşekkür etti. Tokgöz, “30 Ağustos akşamı muhtarlığımız önünde Zafer Bayramı kutlama etkinliğimize herkesi davet ediyorum” dedi.

Mahfesığmaz muhtarlığı önünde düzenlenen aşure etkinliğine semt sakinlerinin yanı sıra CHP Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay ve Yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Ertekin ve Yönetimi, Meclis Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Başkanı, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Yasemin Sarıeroğulları, Çukurova ve Seyhan ilçeye bağlı çok sayıda muhtar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.