DESTEK İSTİYORUZ

DESTEK İSTİYORUZ
Yayınlama: 05.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir – Fırtına Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Benli, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katılan Benli, mücadele ettikleri sporun gelişmesi ve kalkınması için destek istediklerini söyledi.

Kulüp olarak Kick Boks, Muytahi, Wushu ve Boks branşlarında mücadele ettiklerini bildiren Başkan Alpaslan Benli, “Ailece sporcuyuz. Kardeşlerimle başarılı olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Sporcularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz. Antrenman ve müsabakalarımız doludizgin devam ediyor” diye konuştu.

Başka illerde spora ve sporcuya verilen değeri üzülerek takip ettiklerini anlatan Alpaslan Benli, “Aynı desteği bizlerde Adana’dan bekliyoruz. Kendimiz için değil, gençlerimiz için istiyoruz. Fedakarlıktan kaçmadık ve kaçmayacağız. Şampiyon sporcular yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz. Yeterli desteği göremiyoruz” şeklinde konuştu.

Dışarıya giderken ulaşım sorunu ile karşılaştıklarını dile getiren Başkan Alpaslan Benli, “Belediyelerden istediğimiz desteği alamıyoruz. Araç konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bir aldıysak, iki alamıyoruz. Belediye başkanlarımızın sesimizi duymasını bekliyoruz” dedi.

“Durumu iyi olmayan sporculara kent kart verilsin” diyen Benli, “Başka illerde var. Sporculara kent kart veriliyor ve ulaşımda sorun yaşamıyorlar. Bizim Adana’da da aynısının olmasını arzu ediyoruz. Sporcularımıza kent kart verilirse çok mutlu oluruz. Ulaşım sorunumuzda ortadan kalkar” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.