Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bini aşkın avukatla Gazze’deki soykırımın, gerekli olan yerlere, şikayetini yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bini aşkın avukatla Gazze’deki soykırımın, gerekli olan yerlere, şikayetini yapacağız
Yayınlama: 18.11.2023
A+
A-

(AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurulu’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2 bini aşkın avukatla bu soykırımın, gerekli olan yerlere, şikayetini yapacağız. Bunun takipçisi olacağız, bunu yarı yolda bırakamayız, bu bedel ödenecek.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün Batı dünyası, haçlı emperyalist yapı bir arada. Dün akşamki (Almanya) ziyaretimde de ne yazık ki bunları gördüm. Cumhurbaşkanında da bunu gördüm.” dedi.

Erdoğan, “İsrail’in elinde 10 bine yakın rehine var. Almanya olarak onları verme adımını atın. Biz de şu anda Hamas’ın elindekileri almanın gayreti içerisine girelim.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin sınırlarından ibaret bir ülke olmadığını hala kabul etmek istemeyen varsa ya gafildir ya da kafası ve kalbi başka mahfillere kiralanmış hain. Türkiye güçlendikçe, her alanda kendi iddiasını ortaya koydukça üzerine çektiği husumetlerin büyüklüğü de arttı.”

Erdoğan, “Her kim ‘Suriye, Irak, Karabağ, Libya, Bosna ve Kudüs’ten bize ne’ diyorsa, aslında bilerek veya bilmeyerek büyük Türkiye yürüyüşüne çelme takıyordur.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “2 bini aşkın avukatla bu soykırımın, gerekli olan yerlere, şikayetini yapacağız. Bunun takipçisi olacağız, bunu yarı yolda bırakamayız, bu bedel ödenecek.” dedi.

Erdoğan: “Ne yazık ki parlamentomuzda, bakıyorsunuz bir siyasi partinin genel başkanı aynen Netanyahu gibi konuşuyor. Şimdi bunlara cevabı verecek olan biziz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu parlamentonun çatısı altında Netanyahu gibi konuşanlar olamaz, olmamalı.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.