Çukurova’da çocuklar çok mutlu

Çukurova’da çocuklar çok mutlu
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Çukurova’da çocuklar sıcakların bunalttığı bu günlerde Çukurova Belediyesi’nin su oyun parklarında hem serinliyor hem de gönüllerince eğleniyor. Aileler de yemyeşil parkların içinde kurulu oyun alanlarının etrafında piknik yaparak çocuklarının keyfine ortak oluyor. Çukurova Belediyesi’nin su oyun parkları diğer ilçelerden çocukları da misafir ediyor.

Çukurova Belediyesi’nin çocuklar için en büyük eğlence mekanlarının başında su oyun parkları geliyor. Soner Çetin’in başkan seçilmesinin ardından hizmete açılan ve bugün sayısı 5’i sulan su oyun parkları Çukurova ilçesi dışından çocukları da ağırlıyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Ercan Çetin ve Mahfesığmaz Mahallesi İnge Beyhan Parkı içinde bulunan su oyun parklarını ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti. Çocukların çok eğlendiğini ve mutlu olduğu gören Başkan Soner Çetin, “Çocukları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor” ifadesini kullandı. Çocukları eğlenip serinlerken parkta piknik yapan ailelerin sorunlarını dinleyen, taleplerini alan ve memnun olup olmadıklarını soran Başkan Soner Çetin, oynayan çocuklara top hediye etti. Başkan Soner Çetin, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocukları ve vatandaşları da kırmadı.

Adana’da yaz mevsimlerinin çok sıcak geçtiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biz de tatile gidemeyen çocukların hem serinlemesi hem de eğlenmesi için su oyun parklarını yaptık. Şu anda sayısı 5’e çıktı. İhtiyaç olursa sayısını artırmayı düşünüyoruz. Çocuklarımızın burada çok eğlendiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Görüyorsunuz ailelerde burada piknik yapıyor. Diğer belediyeler de projemizi örnek alarak su oyun parkları yapmaya başladılar. Bu durum bizi daha sevindiriyor. Çünkü doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” dedi

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.