‘Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştireceğiz’

‘Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştireceğiz’
Yayınlama: 11.06.2022
A+
A-

 

Adana amatör spor kulüplerinden 5 Ocak Demirspor’un Başkanı Gökhan Özdemir, Toros TV’de ‘Spor Sayfası ‘ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Gökhan Özdemir, “Çocuklarımızın hayallerini gerçekleştireceğiz” dedi.
2019 yılında kulüplerini kurduklarını ve çocukluk arkadaşları ile yolla çıktıklarını belirten Gökhan Özdemir, “Pandemi bizleri etkiledi. 2 yıl ara verdik. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her şey çocuklarımız için. Futbolun dışında atletizm branşına da gereken değeri vermekteyiz” diye konuştu.
KADINLAR FUTBOL LİGİ HAMLESİ
Geride bıraktığımız sezon Kadın futbol liginde 3.ligden başlamayı çok istediklerini ancak yeterli desteği bulamadıklarını belirten 5 Ocak Demirspor Başkanı Gökhan Özdemir, “Yeni sezonda bu hedefimize ulaşmak adına yola çıktık. Başarmak adına üzerimize düşeni yapacağız” şeklinde konuştu.
ANTRENÖRLERİMİZ GÜVEN VERİYOR
Antrenör kadrolarının güven verdiğini bildiren Gökhan Özdemir, “Serbay Can, başarılı olmak adına elinden geleni yapıyor. Kendisi Plaj futbol Milli takımına seçilerek bizleri mutlu etti. Antrenör Duran Özışık ve kaleci Antrenörü Zubeyir Aydın da takımımızın başarısı için çalışıyorlar. Değerli Antrenör arkadaşlarımızla birlikte kulübümüzün başarısı için çalışıyoruz” dedi.
SEYHAN BELEDİYESİ SPORU SEVİYOR
Seyhan Belediyesi’nin sporu sevdiğini belirten Özdemir, “Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sporun ve sporcunun yanında oluyor. Destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. Spor Müdürü Gökhan Üney ve ekibi başarılı çalışmalara imza atıyor. Seyhan ilçesindeki amatörler çok şanslı. Çünkü sporu seven bir belediye başkanı var” ifadesini kullandı.
BİLAL BAŞKAN DESTEK VERECEKTİR
Sarıçam ilçesinin takımı olduklarını belirten Özdemir, “Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül’ü ziyaret ettik. Faaliyetlerimizi anlattık. Kadir Gül’ün ilgi ve alakası bizleri memnun etti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın bizlere destek vereceğini umut ediyoruz. Başkan Uludağ, her zaman sporun ve sporcunun yanında oluyor” ifadesini kullandı.
ÇOCUKLUK ARKADAŞLARIMLA YOLA ÇIKTIM
5 Ocak Demirspor Başkanı Gökhan Özdemir, çocukluk arkadaşları ile yola çıktığını ifade ederek, şunları söyledi: “İlyas Aslan, Sinan Serkan Sofyanlı, Cumali Aldal, İzzet Doğan ve Bayram Afşin ile takımımızı kurduk. Kulübü kurduktan sonra pandemi başladı. Yaklaşık 2 yıl ara verildi. Kulübü kurarken, ortak amacımız Adana’mızın köy yerlerinde ve kırsal kesimlerinde yaşayan çocuklarımıza öncelik vermekti. Çünkü bende köyde yetişmiş biri olarak; futbola geç başlamıştım. Çok zor şartlarda uzun süre futbol oynamaya çalıştık. Köy yerlerinde ciddi anlamda yetenekli çocuklarımız var. Bizde bu çocuklarımıza sahip çıkmak ve onların yeteneklerini keşfedip hayallerini gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Kulübümüzde aynı zamanda başta şehit ve gazi yakınları olmak üzere öksüz ve yetim çocuklarımıza tamamen ücretsiz temel eğitimler verilmektedir. Bu arada 5 Ocak Demirspor kulübümüz Atletizmin tüm branşlarında yer almaktadır. Kadın futbol takımımız bulunmaktadır. Sportif faaliyetlerimizi hiç ara vermeden devam etmekteyiz. Tek isteğimiz çocuklarımızı internet belasından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. İstiyorum ki; çocuklarımız sadece sporla meşgul olsun. Antrenman gününü iple çeken sporcular istiyoruz.”
VEFASPOR’A ÖVGÜLER
Vefaspor Başkanı Cengiz Kaskat’ın spor adına güzel şeylere imza attığını belirten Gökhan Özdemir, “Kurulduğu ilk günden bu yana iyi bir yolda ilerliyorlar. Yeni sezonda amatör takımları Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecekler. U-18 takımları Türkiye finallerine kaldı. Burada da başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum. Yolları açık olsun” dedi.
KAZIM BOZAN’A DESTEK ŞART
Adana Hadırlıgücü Başkanı Kazım Bozan’a desteğin şart olduğunu bildiren Gökhan Özdemir, “Yeni sezonda işleri kolay değildir. Herkesin Kazım Bozan’a tam destek vermesini bekliyoruz. Hadırlıgücü halkı takımına sahip çıkmalıdır. Kazım Bozan’a destek şart. Her şey Adana Hadırlıgücü için” diye konuştu.Haber: Eda ARSLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.