Boyvadaoğlu hafta sonunu halkın sorunlarını dinleyerek geçirdi

Boyvadaoğlu hafta sonunu halkın sorunlarını dinleyerek geçirdi
Yayınlama: 23.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylası’nda bölge sakinleriyle bir araya geldi.

İyi Parti Adana il teşkilatı olarak tüm kadrolarımızla omuz omuza, her geçen gün artan bir azim ve kararlılıkla Adana’nın 15 ilçesinde vatandaşlarımızla buluşmaya, onları dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz .

Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki, halkımız hayat pahalılığından dert yanıyor, artan fiyatlar, vergiler, zamlar yurttaşlarımızı canından bezdirmiş durumda. Çiftçilerimiz yükselen girdi maliyetleri yüzünden toprağını ekemiyor, Tarım Kredi Kooperatiflerine ve bankalara olan borçlarından dolayı birçoğu icralık, esnafımız kirasını faturasını ödeyemiyor, emeklimiz geçinemiyor, kadınlarımız mutfakta tencere kaynatamıyor, çocuklarımız sağlıklı beslenemiyor, üniversite öğrencilerimiz barınacak yer bulamıyor kısacası toplumun büyük bir kesimi en temel yaşamsal ihtiyaçlarını bile karşılayamaz halde.  Milletimiz sandığın önüne geleceği  güne hazırlanıyor. Yapılacak olan ilk seçimde halkımızın da desteğiyle sandıktan 1.parti olarak çıkacağız ve Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız.

Karaisalı ilçesinin köylerinde ve yaylalarında insanların kendisine ve Partisine gösterdiği ilgi ve sevgiye layık olacaklarını ifade eden Boyvadaoğlu; Halkla seçimden seçime buluşmadıklarını, her fırsatta kırsalda milletle buluştuklarını açıklarken Adanalıların bu çalışmaya hak eden değeri vereceklerini kaydetti.

Kızıldağ yaylasında esnaf ziyareti gerçekleştirip Genel Başkan Meral AKŞENER’in selamını ileterek vatandaşlarla  sohbet ettikten sonra, Bu yıl 10.su düzenlenen Geleneksel Kızıldağ yaylası Futbol Turnuvası Finalinde karşılaşan Girdillispor ve Kaşobasıspor futbol müsabakasını izleyip Şampiyon olan Kaşobasıspor Futbol Takımına kupasını verdi. Boyvadaoğlu Şampiyon Olan Kaşobasıspor Futbol Takımını ve Müsabakada ter döken tüm takımlarımızı  tebrik ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.