CHP’li Geçioğlu: “Karaisalı kutsal topraklardır, hizmetin en kalitelisine layıktır”

CHP’li Geçioğlu: “Karaisalı kutsal topraklardır, hizmetin en kalitelisine layıktır”
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi Karaisalı Belediye Başkan Adayı Fadime Geçioğlu, ilçedeki seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, “Dönüşler çok güzel, halkımızın teveccühü bizlere ayrı bir moral veriyor, kendime güveniyorum, kararlıyız önemli projelerle Karaisalı bacasız fabrika olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Parti Meclisi’nden çıkan karar sonucu Karaisalı Belediye Başkan Adayı gösterilen Avukat Fadime Geçioğlu, günü adeta 25 saat yaşıyor.

Sabah saat 08.00 da seçim mesaisine başlayan Geçioğlu, gece geç saatlere kadar çeşitli temaslar kurarak halkın sorun ve taleplerini dinliyor.

Köy gezileri, ev ziyaretleri, esnaf ve merkezi ziyaretlerin yanı sıra düğün ve cenaze gibi programlara da katılarak vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olan Geçioğlu, Karaisalı’ya en kaliteli hizmeti getirmek için gün saydığını kaydetti.

Geçioğlu, yaptığı çalışmalarla ilgili özel açıklamalarda bulunarak vaatlerini anlattı.

“YOLSUZ ĶÖY KALMAYACAK”

33 yıldır avukatlık yapıyorum. Gittiğimiz yerlerde projelerimizi anlatıyoruz. Halkı dinliyoruz ve ilginç olaylara tanık oluyoruz. Farkında olmadığımız durumlarda da karşılaştık mesela gençlerin uyuşturucu problemi olduğunu gördük ve buna çok üzüldüm. Ancak ilçemizde hekimlik yapan Dr. Uğur Ünaldı, gençleri spora teşvik ederek bu durumların önüne geçmeye çalıştığı bilgisini de aldım. Halkın belediyeden beklentisi o kadar çok ki vatandaşın çok büyük beklentileri var özellikle turizm yönünden çok büyük atılımlar yapılması isteniyor. Vatandaşın en büyük sorunu ise yol, özellikle köy yolları ile ilgili bir çalışma beklentisi var. Su sorunu ise Zeydan Karalar’ın kırsala sağladığı yatırımlarla büyük ölçüde bitmiş durumda. Bir tek Karakılıç ve Karahamza uşağı köylerimizde küçük pürüzler kaldı orda da sondaj çalışmaları devam ediyor. Zeydan Başkanımız susuz köy bırakmadı ilçemizde.

“ŞEFFAF BELEDİYECELİK VE KIZILDAĞ YAYLAMIZA BUNGALOV EVLER”

Şeffaf belediyecelik. Belediyemizin geliri ile giderini her ay liste halinde halka açık olacak. Belediyelerde genellikle yüzde 30 personel gideri, yüzde 70’i ise hizmet gideri olarak belirlenir. Biz bu yüzde 70’lik hizmeti Karaisalı’da uyguladığımızda ilçemiz sınıf atlar. Özellikle turizme yatırım yapmak istiyoruz bu sayede bacasız sanayi ilçemize her anlamda katkı sağlayacaktır. Yaşlı bakım evi projemizi hayata geçirmek istiyoruz, iş sahası oluşturacağız işsiz gencimiz kalmayacak. Çocuk kreşi planımız var. Kızıldağ yaylası için bungalov evler düşüncemiz var. Butik otel ve tesis girişimlerimiz olacak, kaliteli bir hizmet vermek için mücadele edeceğiz.

“YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR”

Zeydan Karalar Karaisalı’ya hizmet akıttı. Binlerce kilometre yol yaptı. Su sorunu çözdü. CHP hem Karaisalı’da hemde Büyükşehir’de belediyeyi alırsa çok daha güzel işler yapılır. Mesela vatandaşın duble yol talebi var. Ayrıca Karaisalı Pozantı yolu asfaltnacak ve çok daha konforlu bir ulaşım sağlayacağız. Toprak analizi, veteriner desteği, çiftçi ve hayvancılıkla uğraşanlara da kolaylık sağlayacağız. Öğrenciler için yurt planımız var onu hayata geçirmeyi çok isteriz. Kadınlarla ilgili de dokuma tezgahı kurmak istiyoruz. Ama bunun pazar yerini de kuracağız, hem üretip hemde ekonomilerine katkı sunsunlar istiyoruz. Hayvancılıkla ilgili özellikle besiciler yem fiyatlarından çok şikayet ediyor. Meralar kurup bu sorunu en aza indirmeyi planlıyoruz. Eğitim hayatında başarılı olan öğrencilere burs desteği sunacağız, gençler bizim geleceğimiz ve en büyük desteği onlar hakediyor. Sanayi odaları ile görüşüp kalifiye elemanı olabilmeleri için gerekli kurslar açıp meslek sahibi edindireceğiz. Yapacağımız çok iş var.

“KARAİSALI KUTSAL TOPRAKLARDIR, HİZMETİN EN KALİTESİNE LAYIKTIR”

Son düzlükte depar yapacağız. Mesela şuan gittiğimiz yerlerde biz yıllardır AK Partiliyiz, yıllardır MHP’liyiz ama size oy verebiliriz diyen insanlarla diyalog kurduk. Ama partimizden vazgeçmeyiz diyen insanlarda var, hepsi başımızın tacı halkımızın vereceği her türlü karara saygılıyız. Karaisalı kutsal topraklardır, 33 yıllık avukatım ömrüm hep adliye koridorlarında geçti. Artık birazda memleketime hizmet etmenin vakti geldi. Hukuk ve Yerel Yönetimler bilgimle hemşehrilerimize yararlı olmak istiyorum. İnşallah sükunet içinde, hizmet odaklı bir seçim yarışı olur.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.