Kanlı:Herkes gücüne göre yardım etmeli

Kanlı:Herkes gücüne göre yardım etmeli
Yayınlama: 20.02.2023
A+
A-

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Hiçbir felakette hiçbir insanımız çaresiz bırakılmadı, bırakılmayacak. Bize yakışan budur.” dedi.

MHP Teşkilatları sahada

MHP Adana il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları ve bağlı belediyelerin depremzedelere yönelik hizmetleri aralıksız devam ediyor. Başta Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) olmak üzere Devletin ilgili kurum ve kuruluşlarının koordinasyonunda depremin yaşandığı 6 Şubat 2023’ten beri sahada olan MHP teşkilatları ve bağlı kurumlar Adana’da büyük bir özveriyle çalışıyor. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın koordinasyonunda yapılan çalışmalarda MHP Teşkilatları ve belediyeler, Ülkü Ocakları ile birlikte barınma merkezleri kurup düzenlerken öncelikli ihtiyaç maddelerinin karşılanması dâhil ayni ve nakdi yardımlar da sağlanıyor.

Yemek dağıttı, yaralıları ziyaret etti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nda İl Divan Kurulu Üyeleri Hüseyin Zorba, Mükremin Kara, Muhammet Çetin; Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener ve Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ’un da katılımıyla çalışmalara iştirak etti. Aynı yerde, diğer bölgelerden Adana’ya sevk edilen depremzedeleri dinleyen ve moral veren Kanlı ve Ersoy, afetzedelerin ihtiyaçlarını da karşıladılar. Daha sonra Adana Tabipler Odası İlkokulu’nda deprem mağduru vatandaşlara çorba ve yemek ikramında bulunan Yusuf Kanlı ve Ayşe Sibel Ersoy, Şehir Hastanesi ve Devlet Hastanelerinde yatan afetzedeleri de ziyaret ettiler. Kanlı ayrıca, MHP Adana Milletvekilleri  Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, İl Divan Kurulu Üyeleri ve merkez ilçe başkanlarıyla düzenlediği toplantıda çalışmaları istişare etti.

“6 Şubat depremleri büyük acılar yaşattı”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada “6 Şubat 2023 tarihli depremler hepimize unutulmaz büyük acılar yaşattı ve yaşamaya devam ediyoruz. İnancına, kimliğine bakmadan afetzedeye yardım insanlık görevidir, kaldı ki biz büyük bir ailenin fertleriyiz, hepimiz kardeşiz. Hiçbir felakette hiçbir insanımız çaresiz bırakılmadı, bırakılmayacak. Bize yakışan budur. Herkes gücüne göre yardım etmeli! Bu yarayı birlikte saracağız, bu yarayı birlikte sarmak zorundayız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.