CHP’li Aravi parti içi ziyaretlerde bulundu

CHP’li Aravi parti içi ziyaretlerde bulundu
Yayınlama: 14.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanlığından istifa ederek, yol arkadaşlarından 46 kişi ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Murat Aravi, yeni seçilen ilçe başkanlarını tebrik etmek, üyeleri tanımak ve kendisi ile ilgili bilgiler vermek amacıyla parti içi ziyaretlerde bulundu.

YEREL SEÇİMLERDE CHP DAHA FAZLA KAZANIM SAĞLAYACAK

İlk önce Yüreğir İlçe Başkanlığında ziyarette bulunan Murat Aravi, yeni seçilen Yüreğir İlçe Başkanı Av. Sabri Sarı ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İlçe başkanının ve yönetiminin genç olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aravi, genç ve dinamik yönetiminin enerjisinin hemen hissedildiğini söyledi. Siyaseten CHP’nin yerel seçimlerde çok daha fazla kazanım sağlayacağını belirten Aravi, Başkan Av. Sabri Sarı’ya her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

TABANDAN, TAVANA TEK VÜCUT OLMALIYIZ

Daha sonra Sarıçam ilçe Başkanı Av. Sercan Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP’li Aravi, yeni yönetime ve başkan Polat’a başarılar diledi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Cumhuriyet Halk Partililerin tabandan, tavana artık tek vücut olması gerekliliği konuşularak yerel siyasette yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.