Kısacık: Atatürk emsalsiz bir dünya lideridir

Kısacık: Atatürk emsalsiz bir dünya lideridir
Yayınlama: 10.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kısacık mesajında şu görüşlere yer verdi;

Bugün, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü.Bugün kendisini, milletiyle el ele vererek giriştiği Millî Mücadelemiz sonrasında, yine milletinin egemenliğinde kurduğu Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin fertleri olarak anıyoruz. Bizlere bıraktıkları bağımsızlık mirası için başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal’i, silah arkadaşlarını, Millî Mücadelemizin ismi bilinmeyen tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi; tam bağımsız, ekonomosi güçlü, toplumu bilinçli, bilime ve öğrenmeye açık, çağdaş, muasır bir Türkiye Cumhuriyeti idi. “Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır”, sözüyle; milli egemenliğin ve kalkınmış çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti hedefinin, kendi hayatından bile daha mühim olduğunu vurgulamıştır. İşte bu düşünceyle Mustafa Kemal Atatürk, milletinin bağımsız ve güçlü bir devlet çatısı altında, aydınlık yarınlar yaşayabilmesi uğrunda mesaiyle, ömrünü feda etmiş emsalsiz bir Dünya Lideridir.

Bugün bizlere düşen, ‘En büyük eserim’ dediği, Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yüksek değerlerle yüceltmek adına; inatla, kararlılıkla birlik ve beraberlik içinde, disiplinle çalışmaktır. DEVA Partisi kadroları olarak, bu düşünce ve misyon çerçevesinde, bu zengin ve güçlü mirası, ilkeleri ve değerleri doğrultusunda daha iyiye en ileriye taşımak için çalışıyor, eylem planlarımızı ortaya koyuyor ve Türkiye’nin her alandaki sorunlarına çözümler üretiyoruz. DEVA iktidarında aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin tüm değerlerine ve amaçlarına gereği gibi sahip çıktığımıza şahit olacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.