CHP ADANA İL BİNASINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

CHP ADANA İL BİNASINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Yayınlama: 08.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 01:41
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Binasında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı.

Düzenlenen törene Adana Milletvekillerinde Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, İlçe Belediye Başkanları, çok sayıda partili ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

TANBUROĞLU, “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E VERMİŞ OLDUĞUMUZ SÖZÜ YILLAR SONRA İŞTE BU KADROLAR SAĞLAYACAK”

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, “Hepiniz bayramlaşma törenimize hoş geldiniz. Değerli partililer, değerli yol arkadaşlarımız bugün burada bayramlaşma töreni için bulunuyoruz. Ama bugünün birkaç daha önemli yönü var. Bunlardan birisi şimdi gözümün içine bakıyor söyleyecek miyim diye. Bugün dünya romanlar günüymüş. Hepinizi tebrik ediyorum. Hep beraber yol yürüyoruz, gururluyuz mutluyum sizlerle beraber olmaktan hayırlı uğurlu olsun. Bir diğeri ise genel seçimin startını sekizinci günündeyiz. Bakın artık yeni bir seçim dönemi başladı. Bunun da sekizinci günündeydi. Bunu unutmamamız lazım. Öncelikle bayramlaşma kimler arasında yapılır? Aile arasında yapılır. Bu aile Cumhuriyet Halk Partisi ailesi bugün birlik bütünlük içinde olduğunda bugün birbiri ile  yan yana durduğunda bugün önde yürüyenlerin arkasında omuz omuza dizildiğinde ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Her birinize bunun için tekrar çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bu sizin eseriniz sizin başarınızdır. Var olun Değerli Cumhuriyet Halk Partililer. Öncelikle kazanamadığımız yerleri teknik analizle, ölçümle ve siyasi değerlendirmeyle hemen bayramın ardından danışma kurullarında inceleyeceğiz. Ve bundan sonra genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olacak arkasını bırakmayın. Ve de kazandığımız yerlerde neden kazandığımızı, kimlerin bize güvendiğini, emanet oyların nereden geldiğini nerelerde kazandıysak, neden kazandığımızı bulacağız. Oralarda nasıl daha çok oy alacağımızı bulacağız. Bunun için en önemlisi belediye başkanlarımızın çalışması. Onların her çalışmasına o demeden, bu dereden destek olacağız. Buna şimdiden sizlerden bir söz istiyorum. Her belediye başkanımızın her çalışmasının arkasında dimdik duracağımıza söz istiyoruz sizden. Ve bu yol bize iktidar getirecek. Bu iktidar yolunda kutlu yürüyüşümüzde çok uzun bir yolculuk, yine çok emek vereceğiniz bir yolculuk olacak ama Mustafa Kemal Atatürk’e vermiş olduğumuz sözü yıllar sonra işte bu kadrolar sağlayacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum bayramınız kutlu olsun” dedi.

KARALAR, “5 YILDA GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasına şu şekilde devam etti; “İnançla ve kararlılıkla mücadeleye devam etmek ve doğru adımlar atmak başarı getirir. Ve elbette bu seçim başarısının altında sayın genel başkanımızın değişim rüzgarı ve bizlerin genel başkan yardımcımız birlikte olmak üzere milletvekillerimiz ve örgütümüzün  tamamının uyumla ve birlikte çalışmasının sonucunda bir başarı elde ediyoruz. Elbette şunu söylersem yanlış olmaz. Büyükşehir’in bizde olması 5 yıl. Hangi ilçede ne yapacağını bilerek yapması ve bir hedef olması doğrultusunda, o hedefin doğrultusunda ne yapması gerektiğini teker teker anlatarak yaparak ve yaptırarak bir seçim başarısı oldu. Bugün Yüreğir’de ve diğer ilçelerde hangi insanlarla temas etmeliyiz? Hangi insanlara ne yapmalıyız? Hangi insanları bir başka partiden koparıp bu tarafın haricinde yazmalıyız diye 5 yıl çalıştık. Ve 5 yılda gerçekten çok büyük bir başarı elde ettik. Elimizden kaçırdığımız ilçeler var. Şimdi önümüzde bir genel seçim var. Ve dört yıl, üç yıl, iki yıl. Ne zaman olacaksa genel seçim hata yapmadan için dik diri, bu eceli kaybetmeden ve hata yapmadan hem milletin içerisinden ayırmadan, halkın içerisinden ayırmadan ve çok büyük başarılı işler yaparak genel seçimler burada Adana’yı yine birinci yapacağız. Bundan sonra bizim işimiz, belediye başkanlarının işi halkın içinden kopmayacağız. Halkın kötü gününde, iyi gününde birlikte olacağız ve Adana’yı dönüştüren Türkiye’deki ligine girecek işler yapmak bizim görevimiz. Kazandığımız bir yeri kaybetmemek üzere bir şey yapmalıyız. İşte görüyorsunuz kazandığımız Seyhan, Büyükşehir artık bizim kalemiz oldu. İnşallah bundan sonra Yüreğir’de , Aladağ’da, Yumurtalık’ta, Karataş’ta bizim kalemiz olacak.  Ve bir dahaki sefere de alamadığımız beş altı ilçede almak için yola devam. Hepinizin katılışına şükranlarımı sunuyorum. Takdirlerimi sunuyorum. Sizi de yürekten tebrik ediyor, bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.