CAHİLLİK BAŞA BELADIR…

Yayınlama: 19.10.2023
Düzenleme: 17.10.2023 17:35
A+
A-

“En tehlikeli insan tipi, az anlayan çok inanandır “

Der ünlü yazar ANTON ÇEHOV

13.yüzyılda papa GREGORY “Kediler şeytandır onları öldürün “ diye fetva verir. Dindar tüm Avrupa halkı ayaklanır, şehirlerde kasaba ve köylerde kedi katliamı başlar.Halk gördüğü yerdeki her kediyi acımasızca öldürür.

Ve birkaç ay sonra Avrupada  VEBA baş gösterir tam 40 milyona yakın insan Vebadan ölür.

İşte cahillik böyle bir beladır.

Günümüzde Otacı olarak bilinen dağlarda kırlarda şifalı otlar bulup ,onlardan hastalıklarına göre hastalar için ilaçlar yapan binlerce kadın yine papalık fetvasıyla Ortaçağda CADI diyerek yakılmışlardı.

İşte cahillik böyle bir beladır…

Gazetelerde okuyoruz…Talibanın intehar bombacısını yakalıyorlar. Adamın vücuduna bağlı patlamaya hazır kilolarca bomba bağlı ama cinsel organını patlamadan etkilenmeyecek şekilde çelik bir kutunun içine koyup muhafaza etmiş. Polisler bu ne ? diye soruyorlar…Adam cevap veriyor “-cennete gittiğimde bana 70 huri verilecek onlarla sevişmek için cinsel organımı koruyorum”

İşte cahillik böyle bir beladır…

Adamın biri ARAP televizyonunda çıkıp 7 tane Hurma yemek zehirlenmeyi önler diyor dur yapma diyenlere aldırmadan hızla, ve herkesin gözünün önünde getirdiği zehri içiyor üzerine hurma yiyor. Herkesin gözü önünde ölüyor…

İşte cahillik böyle bir beladır.

Yine adamın biri “Deve sidiği şifalıdır “ diyor…üstelik akademisyen. Ekranlara çıktığında ona içmesi için deve sidiği ikram ediyorlar, içmiyor

İşte cahillik böyle bir beladır…

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.