Boyvadaoğlu:Bu seçimde dik ve diri duracağız

Boyvadaoğlu:Bu seçimde dik ve diri duracağız
Yayınlama: 13.05.2023
A+
A-

İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Göktürk Boyvadaoğlu kadın ve gençlik politika kolları eşliğinde hafta sonu da çalışmalarına devam ettiler

Ülke genelinde şehirleri gezen halkla kucaklaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yolundan giden ve her geçen gün üye sayılarını artıran İYİ Parti Adana Milletvekili Adayı Göktürk Boyvadaoğlu vatandaşlarla sohbet ederek, partisine yeni üye kazandırmaya devam ederek, halkın ekonomik sorunlarını dinledi.

Boyvadaoğlu  “Bu bizim parlamenter sistemi konuştuğumuz son seçimdir. Türkiye ölmez, Türkiye bitmez ama parlamenter sistemi konuşarak, adaleti, demokrasiyi ve liyakati, şeffaflığı, kayırmacılığın olmadığı son seçimi konuşacağız. Dolayısıyla bu seçim kazanılmak zorundadır ve kazanacağız.

Dik duracağız, sağlam duracağız ve burada irade göstereceğiz.Kadınlarımızın, kızlarımızın, çocuklarımızın acılarına, uğradıkları haksızlığa son vermek için bu sistemi değiştireceğiz. Onun için yarın herkesin sandığa giderek oy kullanmasını istiyoruz.”dedi.

BOYVADAOĞLU:VATANDAŞ YARIN YAPILACAK SEÇİMİ BEKLİYOR

İYİ Parti kurulduğu günden bu yana durmadan çalıştıklarını söyleyen Boyvadaoğlu “İYİ Parti Türkiye’de hızlı yükselişine devam ediyor. Seçmenin siyasette önemli olduğunu, bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu herkese hatırlatıyor, ona göre hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda olsun, gittiğimiz   ziyaretlerde gördüğümüz tek olay, herkes seçimi bekliyor. Önümüzdeki seçim vatandaşın çok beklentilerinin olduğu bir süreci gösteriyor.

Vatandaşlarımız gerçekten çok büyük sıkıntı çektikleri, yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucudur. Bu yüzden tüm dikkatlerimizi Türkiye olsun, Adana kenti olsun nasıl çözüm üreteceğimiz konusu üzerine toplamış durumdayız.İYİ Parti, öncelikle seçmenini velinimeti görür. İYİ Parti’nin tüm mensupları, bu milleti başının üstünde taşır, bu milletin tercihlerine kadınıyla, erkeğiyle saygı duyuyoruz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.