Sarıçam’da hedef: Yüzde 65

Sarıçam’da hedef: Yüzde 65
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- İki dönemdir Sarıçam’ı büyüterek geliştiren çok önemli hizmetlere imza atan ve 31 Mart seçimlerinde yüzde 65 ile kazanmayı hedefleyen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ’a halkın yoğun sevgisi artarak devam ediyor.

Ak Parti ve MHP kurmayları katıldı

Her gün farklı yerlerde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ Orhangazi Mahallesi’nde de sevgi seliyle karşılandı. Mahallede yapılan toplantı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine dönüştü. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Özdemir’in de katıldığı toplantı muhteşem görüntülere sahne oldu.

Ömer Çelik’ten Bilal Uludağ’a övgü

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı – Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bilal Uludağ’ın görev süresinde Cumhur İttifakı’nın vizyonunu Sarıçam’da gösteren önemli projelere ve hizmetlere imza attığını belirtti. Cumhur İttifakı’nın İhanet ve husumet cephesine karşı Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde hayata geçirildiğini hatırlatan Çelik, Adana’da da bu birlikteliğin en güzel şekliyle yaşamaya devam edeceğini kaydetti.

“Ayırmadan, ayrışmadan” vurgusu…

“Kökeni, mezhebi, doğduğu yer ve yöresi ne olursa olsun tüm Sarıçamlı hemşerilerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ, iki dönemde yaptığı hizmetleri özetlerken, önümüzdeki dönemde de gerçekleştirecekleri projeleri anlattı.

“Daha büyük işler yapacağız”

Kendisine ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’e destek isteyen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ “İki dönemlik hizmet dönemimiz süresince istikrarla yürüdük, günden güne büyüdük. Hep birlikte el ele verip, gecemizi gündüzümüze katarak daha büyük işler, daha büyük hizmetler yapacağız.” şeklinde konuştu.

“Her zorluğu yenecek ve birlikte başaracağız”

“Yine birlikte omuz omuza vererek Adana’yı, Sarıçamı, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir kent haline getireceğiz.” mesajı veren Bilal Uludağ “Milliyetçi, üretken, gerçek belediyecilik vizyonumuzla, merkezi yönetimimizle el ele verip, siz kıymetli vatandaşlarımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Cumhurun aydınlığında birleşmiş olan siz kıymetli hemşerilerimizle her zorluğu yenecek ve birlikte başaracağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.