‘BÖLGEMİZDE BAL TAKIMI GÖRMEK İSTİYORUZ’

 ‘BÖLGEMİZDE BAL TAKIMI GÖRMEK İSTİYORUZ’
Yayınlama: 05.11.2022
A+
A-

 

Amatör Süper Lig Kırmızı Grupta zirvede bulunan Seyhangücü’nün Başkanı Serdal Şimşir, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Şimşir, bölgelerinde BAL takımı görmeyi çok istediğini söyledi.

Ligde oynadığı 4 maçını da kazanan takımını tebrik eden Seyhangücü Başkanı Serdal Şimşir, “Antrenörümüz Alican Açıkbaş ve futbolcularımızın her zaman yanındayız. Ligde ilk dört haftada gösterdiğimiz başarımızı ileriki haftalarda da sürdürmeyi amaçlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı başarıya ulaştıracağız. İnançlı ve kararlıyız” dedi.

Pazar günü saat 15.00’de Peyami Safa Maracı Stadında Baklalıspor’u konuk edeceklerini belirten Lacivert-Mavili ekibin Başkanı Şimşir, “Bu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmeyi çok istiyoruz. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile sahadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyoruz. Centilmence mücadele ederek hedefe ulaşacağız” diye konuştu. Peyami Safa Maracı Stadı’nın çevre düzenlemesinin yapılmasını beklediklerini belirten Başkan Şimşir, bu konuda Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’den destek beklediklerini sözlerine ekledi. Özel Haber: Eda ARSLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.