Bolat “Adanalı hemşerilerimin desteğine ve oylarına talibim”

Bolat “Adanalı hemşerilerimin desteğine ve oylarına talibim”
Yayınlama: 14.03.2023
A+
A-

İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı ve Seyhan İlçe Başkanı Harita ve Kadastro Mühendisi Misal Bolat, Milletvekili Aday Adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

 

Önceki gün İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını olduğunu açıklayan eski İl başkan yardımcısı ve Seyhan ilçe başkanı Misal Bolat dün İl başkanı Birol Büyüköztürk’ü ziyaret ederek istişarede bulundu.Bolat ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Adanalı hemşerilerinin desteğine, oylarına talip olduğunu belirterek şunları söyledi “İYİ Parti zor şartlarda kuruldu ve Kurulduğu günden beri de çetin mücadeleler vermektedir .Genel Başkanımız  Meral Akşener’in kararlı, azimli, mücadeleci duruşu ile bu günlere gelindi. Nacizane bende Adana teşkilatının kuruluşunda Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldım. İl Başkan Yardımcılığı ve Seyhan İlçe Başkanlığı görevlerini ifa ettim. Seyhan İlçe Başkanlığı yaptığım yaklaşık 3 yılda; cadde, sokak, park, esnaf, pazar yeri, muhtarlıklar, sivil toplum kuruluşları yani insanın olduğu her yerde, yaptırdığımız üniformaları giyerek, pandeminin atlatılmasına katkısı olacağına inandığımız ıslak mendilleri dağıtıp, dertlerini, sıkıntılarını dinlemeye çalıştık.Bu çalışmalarda bana eşlik eden, katkı sağlayan tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçen günlerde 6’lı masada çıkan krizi duyar duymaz, Genel Başkanımızın yakınında olmak lazım düşüncesiyle gelişmeleri Genel Merkezde yakinen takip etim. Ülkemizin yorulmuşluğuna, talanına, kötü gidişatına, gençlerin ümitsizliğine, adaletsizliğe, liyakatsızlığa son vereceğini düşündüğüm 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Genel Seçimlerde; Ülkemiz insanı sandığa giderek ve dur diyerek tercihini yapacak. Genel Başkanımız gibi devlet tarafından ortaokul ve liseyi yatılı olarak okumuş; Ülkeme, partime, Adana’ya yeni, inovatif değerler katabileceğimi düşünen partili arkadaşlarımın teşviki ile Harita ve Kadastro Mühendisi olarak; ülkeme borcumu ödemek için yapılacak seçimlerde iyilerin, cesurların partisi olan İYİ Partiden Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Almış olduğum bu karar; Türkiye’m için, İYİ ailem için, Adana için hayırlısı ise Allah nasip etsin” dedi.

Bu süreçte İYİ Partili dostlarının, Adanalı hemşerilerinin desteğine ve oylarına talip olduğunu ifade eden Harita ve Kadastro Mühendisi İYİ Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Misal Bolat “Önümüzdeki seçimden zaferle çıkacağımıza ve beraber başaracağımıza inanıyorum”dedi.

Bu arada Milletvekili aday adaylığını açıklayan Misal Bolat’a başarılar dileyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Birol Büyüköztürk “Önümüzdeki süreçte partimizden aday olacak arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde başarılı olacaklarına inanıyorum.Çok değerli arkadaşımıza tekrar başarılar dileyerek, çıktığı bu yolda, yolunun açık olsun.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.