Kısacık’tan ATO’ya ziyaret

Kısacık’tan ATO’ya ziyaret
Yayınlama: 30.12.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ve il yönetim kurulu üyeleri Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Adana Ticaret Odasının kadim ve köklü bir geçmişinin bulunduğunu, üye sayısı ve ticaret hacmi ile Türkiye’nin en büyük odalarından birisi olduğunu bu özelliği ile kentin en önemli dinamikleri arasında yer aldığını belirten Sadullah Kısacık, Adana ekonomisinin büyümesi, ticaret altyapısının ve kalitesinin geliştirilmesi, üyeler arası iş birliği imkanlarının sağlanması için Adana Ticaret Odasının önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan liderliğinde güçlü, saygın, özgür ve zengin bir Türkiye idealini gerçekleştirmek vizyonu ile yola çıktıklarını ve bu vizyonu gerçekleştirmek için eylem planları hazırladıklarını dile getiren Sadullah Kısacık, partisinin açıkladığı Ekonomi-Finans ve Kalkınma Seferberliği eylem planları hakkında bilgiler verdi.

Her seçimin bir yenilenme ve tazelenme olduğunu, ticaret odası seçimleri sonrasında oluşan yeni yönetimin önümüzdeki dört yıllık süreçte Adana’ya güzel hizmetler yapacağına inandığını dile getiren Kısacık, yeni dönemde Adana Ticaret Odası Başkanlığına seçilen Yücel Bayram ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram; Adana Ticaret Odası olarak yeni dönemde önemli projeler gerçekleştirmeyi planladıklarını, siyaset üstü bir dinamik olarak bu projelerin hayata geçirilmesi için Adana’nın birleştirici gücü olacaklarını söyledi. İl başkanı Sadullah Kısacık ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti.

Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık ve beraberindeki heyet, daha sonra Adana Ticaret Odası meclis başkanlığına yeniden seçilen İsmail Acı’yı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.