“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, ADANA’YI ALACAĞIZ”

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, ADANA’YI ALACAĞIZ”
Yayınlama: 05.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Yüreğir ve Ceyhan ilçelerinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptılar. İlçe Belediye Başkan adaylarının yanı sıra partili partisiz birçok vatandaş da açılışa katıldı. Açılış konuşmasını İl Başkanı Azime Kocacık yaptı. Başkan Kocacık  konuşmasında şunları söyledi:

31 Mart’ta susmayacağız ,Bülent Alper başkanımı Yüreğir’de Alemdar Öztürk başkanımı da Ceyhan’da Belediye Başkanı yapacağız kıymetli vatandaşlarım bu açılışımıza Hepiniz hoş geldiniz. Memleketinizin dört bir yanında olduğu gibi tüm çiftçilerimizin, ataması yapılmayan öğretmenlerimizin, çocuğunu üniversiteye gönderemeyen ailelerimizin, içi kan ağlayan emeklilerimizin zor durumda olduğunu biliyoruz. İYİ Parti’nin yönetimini bekliyor olduklarını da biliyoruz. İnşallah bizler 31 Mart’ta bu yerel seçimleri kazanarak birçok sorunu çözmek için çalışacağız. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Birlikte başaracağız.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’te yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli yurttaşlarım Öncelikle burada olduğunuz beni bağrınıza bastığınız için teşekkür ederim. Beni bağrınıza basarken aynı zamanda çok kıymetli bir vefa, çok kıymetli bir kadirşinaslık gösterdiğinizin de farkındayım. Siz burada sadece İYİ Parti Milletvekili ve İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’i değil Türk dünyasının başbuğu Alparslan Türkeş’in mirasını da kucaklıyorsunuz. Sağ olun var olun. Adana’nın güzel insanları ne mutlu bana ki sizlerin teveccühü ile Adana milletvekili olarak hizmet edebilme fırsatını buldum. Şimdi ise buradan sizlere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak hitap ediyorum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerle çok daha yakından çok daha gönül gönüle el ele hizmet edebileceğime, birlikte büyük işler başaracağımıza inanıyorum, biliyorum ki Adanalı gönlünü zor açar açtı mı da gönülden zor atar ben gönüllerinizle; Tıpkı babam Alparslan Türkeş gibi hiç silinmeyecek biçimde yer etmek istiyorum. Yüreğir’de Bülent Alper başkanımı Ceyhan’da da Alemdar Öztürk başkanımı Belediye Başkanı yapacağız kendilerine başarılar diliyor sizlere emanet ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.