Konur:Güçlü örgütü inşa etmek için adayım

Konur:Güçlü örgütü inşa etmek için adayım
Yayınlama: 19.11.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkan Adayı Mehmet Konur, içe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için  aday olduğunu söyledi. Hedeflerinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu, Cumhuriyetin kuruluş reçetesi olan İYİ Parti’nin Türklük gurur ve  şuurunu yaşayan, yaşatan ve yaşasın diye mücadele etmek olduğuna dikkat çeken Başkan Konur, “Biz gençler demokrasi çizgisinden sapmadan daha adil ve eşit ve refah bir yönetim için çıktık yola.”dedi.

NEDEN BU YOLA ÇIKTIK?

Bir genç olarak neden bu yola çıktığı ile ilgili açıklamalar bulunan Başkan Konur şunları söyledi: “Biz gençlerin olarak neden bu yola çıktık?  Parti içerisindeki kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakıp tamamen siyaset odaklı halkın sorunlara odaklı genel merkezimiz odaklı, bir siyasi anlayışla çalışmalarımızı yürütmek için adayım.

Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha aktif rol üstlenmelerini sağlamak için adayız.

Partimizi başta Sarıçam olmak üzere Türkiye’nin tüm illerinde ve ilçelerinde iktidar yapmak için adayız.”

MEHMET KONUR KİMDİR?

1981 yılında Adana’nın Kozan ilçesinde doğdu devlet memuru bir babanın ve ev hanımı bir annenin oğlu  olan Mehmet Konur,  evli ve iki çocuk babasıdır. Eğitim hayatını Adana’da tamamladıktan sonra 2007 yılında Gaziantep üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı.  Sarıçam ilçesinin ismi ile özleşmiş sürücü kursunun hala işletmeciliğini yapmakta.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.