BİR SES BİR NEFESTE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU

BİR SES BİR NEFESTE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmaları Akdeniz Bölge Finalleri ‘ Bir Ses Bir Nefes Şiir Yarışması ödül töreninde 13-17 Yaş Kadınlar Kategorisinde 1. olan Nurgül Yalçın,(Isparta) 2. Şeyma Yeşil (Hatay) ve 3. olan Nilay Şahin’in (Mersin) ödüllerini Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun ve 13-17 Yaş Erkekler Kategorisinde 1. İbrahim Görkem Günay,(Burdur) 2. Mehmet Taha Öküt (Isparta) ve 3. Talha Işık’ın (Osmaniye) ödüllerini Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar verdi.

18-25 Yaş arası Kadın Kategorisi 1.si Nurgül Dinçtürk,(Isparta) 2. Hanım Elmas(Burdur) ve 3. Beyzanur Yıldız’ın (Adana) ödüllerini Gençlik Kampları Daire Başkanı Halil İbrahim Demir ve 18-25 Yaş Erkekler Kategorisi 1.’si Mahmut Emlek, (Adana) 2. Mehmet Akif Ersoy (Isparta) ve 3. Cihat Ardıç’ın (Kahramanmaraş) ödüllerini Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tarık Karkınçam takdim ettiler.

İl Müdürü Çintimar, “Akdeniz Bölge Finalinde ev sahipliğini yaptığımız yarışmada 18-25 yaş kategorisinde Mahmut Emlek Akdeniz Bölge Birincisi ve Beyzanur Yıldız Akdeniz Bölge 3. olarak bizleri gururlandırmıştır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Katılım sağlayan tüm Gençlerimizi tebrik ediyoruz” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.