BİLAL ULUDAĞ’DAN GENÇLERE SÜRPRİZ

BİLAL ULUDAĞ’DAN GENÇLERE SÜRPRİZ
Yayınlama: 16.03.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Sevil Çakmak – 31 Martta oy kullanacak 18 yaşına yeni girmiş gençlere Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan sevindiren sürpriz. Başkan Uludağ, dijital çağ öneminin farkında olarak gençlere QR kodla istediği zaman bir aylık kullanabileceği şekilde internet gönderdi.

Gençlere sürpriz yazılı zarf gönderen Başkan Uludağ gençlere şu şekilde ifade etti “ Sarıçam Belediye Başkanı olarak, içinde yaşamaktan mutluluk duyduğunuz, temiz bir hava soluduğunuz, sosyal, kültürel, sportif imkanlara sahip olduğunuz bir sarıçam için, gayretle çalışıyoruz. En iyi hizmeti vermeyi, vazifemiz olarak görüyoruz. Yaptıklarımıza şimdi de yenilerini ekliyoruz. Örneğin, içinde spor, çalışma, eğlenme ve dijital oyun alanları bulacağınız bir Gençlik Merkezi, çok amaçlı bir kütüphane inşa ediyor çağdaş bir kent ormanı kuruyoruz. Tercihiniz ne olursa olsun bizim için kıymetlisiniz. Siz geleceğimiz, umudumuzsunuz.”

“GÖNÜL KAZANACAK BİR HAREKET”

Adına zarf gönderilen, başkanı tarafından bu denli düşünüldüğü için mutlu olan genç Etem Can K. düşüncelerini şu şekilde ifade etti. “ Başkanımızın bu düşüncesinde dijital çağa önem verdiğini görüyorum. İnternet hayatımızın bir parçası haline gelmişken gençlerin isteyebileceği şeylerden bir tanesinin internet olabileceğini düşünmesi gönül kazanacak bir hareket olmuş Teşekkür ederim”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.