BERNA ÖĞRETMEN: GELECEK NESİLE BIRAKABİLECEĞİMİZ EN BÜYÜK MİRAS YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE

BERNA ÖĞRETMEN: GELECEK NESİLE BIRAKABİLECEĞİMİZ EN BÜYÜK MİRAS YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE
Yayınlama: 26.04.2024
Düzenleme: 25.04.2024 17:23
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Toplum Hizmeti Çalışmaları Projesi kapsamında Merkez Parkta çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/C, 10/A ve Gezi Kulübü öğrencileri ‘Toplum Hizmeti Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Projesi’ kapsamında Merkez Parkta çöp toplama etkinliği gerçekleştirdiler. Okulun Coğrafya Öğretmeni Berna Yıldız Tuğal ve Fizik Öğretmeni Tuğba Çelik Ak rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, temiz çevrenin doğamız için önemi hakkında farkındalık yaratmaya çalıştı.

Gezi Kulüplerinin sosyal sorumluluk çalışması kapsamında gerçekleşen bu etkinliğin çevre temizliği insanları bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini kaydeden Coğrafya Öğretmeni Berna Yıldız Tuğal sözlerine şu şekilde devam etti; “Çevre temizliği hakkında insanları ne kadar çok bilinçlendirirsek o kadar temiz yarınlarımız olur. Çevre temizliği dünyamız için çok önemli bir konudur. Gençlerimizin çevre bilincini uyandırmak ve çevremizi temiz tutmanın vatandaşlık görevimiz olduğunu göstermek amacıyla parkta çöp toplama etkinliği yaptık. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük mirasın yaşanılabilir bir çevre olduğu bilincini aşılamaya çalıştık. Böylesi etkinlikler toplumumuz için de çok önemli bir konudur. Bu tarz etkinlikleri sık sık yapmaya devam edeceğiz.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.