BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi; “Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. yılına kavuşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı olan 30 Ağustos Zaferi, aziz Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığa olan inancının en önemli göstergesidir.

Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her köşesinden birlik beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferi dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır.

Böylesi şanlı bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen en önemli görev, geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle, bağımsızlık mücadelemizden asla ödün vermemek, geleceğimize azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır. Aziz milletimiz, canından aziz bildiği vatanı, bayrağı, ezanı uğruna “Ya İstiklal Ya Ölüm” ruhuyla her türlü fedakârlık ve cesareti göstermeye hazırdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı kutluyor, başta bu toprakları bize vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.