BAŞKAN KARALAR VATANDAŞLARIN SORULARINI CEVAPLANDIRDI

Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı görevi sırasında yapmak istediği ve yapamadığı hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Zeydan Karalar ,vatandaşlardan destek istedi ve ekledi.

BAŞKAN KARALAR VATANDAŞLARIN SORULARINI CEVAPLANDIRDI
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Zeydan Karalar, pandemi ve deprem sürecine rağmen icra ve borçlarla boğuşan Büyükşehir Belediyesini her ay işçilerine maaşlarını düzenli veren bir kurum haline getirdiklerini ifade etti.

Yağmurlu bir havaya rağmen yoğun katılımın yaşandı. Dağlıoğlu mahallesi taziye evinde Balcalı Hastanesi Eski Müdürü Ali Önal, Mahmut Kızılay ve Turan Tektaş tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Zeydan Karalar, kendisi ve yönetimine ilişkin eleştirilerini ve sorularını cevaplandırdı.

“BATMIŞ BİR BELEDİYE’Yİ TESLİM ALMIŞTIM ”

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde çoğunluk olmamaları nedeniyle alınan bazı kararlarda yatırımlara yönelik engellemeler ile karşılaştıklarına dikkat çeken Başkan Karalar, Adana Otogarının yenilenmesi başta olmak üzere çok sayıda yapmak istedikleri projeleri Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi onaylamadığı için gerçekleştiremediklerini söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, “Ben, batmış bir belediyeyi teslim aldım. üç aydan üç aya işçisine maaş verebiliyordu. Her gün 3- 5 haciz geliyordu belediyeye bunları çözdük. Belediyeyi bu gün ,işçisine her ay maaş verebilen bir kurum haline getirdik. Bir taraftan borç ödeyerek diğer taraftan hiçbir belediye başkanının yapamadığı üç adet alt geçit projesini gerçekleştirdik. Yaptığımız bir çok bulvarlar var” dedi.

“YAPMAK İSTEDİĞİMİZ BAZI HİZMETLERE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ONAY VERMEDİĞİ İÇİN YAPAMADIK”

Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapımına başlanan Kent Meydanı projesini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile bir araya gelerek tamamlamak istemelerine rağmen Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin onay vermemesi nedeniyle projeyi tamamlayamadıklarına dikkat çeken Başkan Zeydan Karalar, E – 5 Karayolunun alt bölgesini oluşturan mahallelere daha çok hizmet verdiği gerekçesiyle eleştirildiğini ifade etti.

Başkan Karalar, “ Eleştiriler doğrudur. Ama, buradaki insanlarımız daha çok mağdur durumdadır. Şartları ve ekonomik durumları çok iyi değerlendiren bir yöneticiyim. Ne yaparsanız yapın sorunlarını çözmediğiniz insanlar olabilir. Onların da sorunlarını çözmeye talibiz. Ama, pandemi ve deprem sürecine yaşadık. Vatandaşlarımızın ve sizlerin desteğiyle yeniden Belediye Başkanlığı görevine seçilirsem yeni dönemde her şey çok daha güzel olacak. Borcumuz olmadığı için yatırımlarımız daha fazla olacak. Obalar ve Saydam Caddelerini daha da genişleteceğiz“ diye konuştu.

HİZMETLERİN DEVAMI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Yeni dönemde daha iyi hizmetler yapabilmek için meclis çoğunluğunun CHP’den olması gerektiğini ifade eden Başkan Karalar, “ Sizden ricam şu. Yeni dönemde hizmetlerimizi daha kolay yapacağız. Hizmetleri yaparken meclis çoğunluğu gerekiyor. Bunu yapabilmek için meclis üyesi seçiminde de desteğinizi bekliyoruz. Zorlukları birlikte aşacağız“ dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.