Başkan Karalar, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde vatandaşlarla buluştu

Başkan Karalar, Sarıçam ve Seyhan ilçelerinde vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 11.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam ve Seyhan ilçesinde halk buluşmaları gerçekleştirdi.

Şakirpaşa Mahallesi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’un da eşlik ettiği ve mitinge dönüşen buluşmalara milletvekilleri, siyasiler, belediye başkan adayları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Halkın coşkuyla ve sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Zeydan Karalar, mahallelere ve genel olarak Adana’ya yapılan hizmetleri anlattı, önümüzdeki dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

ADANA KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ

Gittiği her mahallede “Adanalı kararını çoktan vermiş” dedirten kalabalık ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, yeni kreşler, parklar, alt yapı hizmetleri, köprüler, spor tesislerinin halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan Zeydan Karalar, “Biz bu belediyeyi nerelerden nerelere getirdik. Maaş ödeyemez haldeki belediyeyi, ilçelerimizin tamamında devasa hizmetleri hayata geçirebilme kapasitesine ulaştırdık. Hemşehrilerimizi çok daha büyük hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.