İYİ PARTİDEN İSTİFA EDEN ESKİ İLÇE BAŞKANI KÖSE VE EKİBİNDEN BİLAL ULUDAĞ’A DESTEK

İYİ PARTİDEN İSTİFA EDEN ESKİ İLÇE BAŞKANI KÖSE VE EKİBİNDEN BİLAL ULUDAĞ’A DESTEK
Yayınlama: 19.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Geçtiğimiz hafta bin kişilik üyesi, ilçe kurucuları beraberinde halen görevde bulunan Sarıçam İlçe Başkanı Av. Ömer Arıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle temsilcileri ile birlikte istifa eden eski Başkan Ahmet Köse çiftliğinde düzenlediği bir etkinlikte ekip sözcüleri ile yaptıkları toplantı sonucunda 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıçam mevcut belediye başkanı Bilal Uludağ’ı destekleme kararı aldı.

Eski Başkan Ahmet Köse, “Ekip ile yaptığımız istişare görüşmeleri sonucunda Adana’nın incisi Sarıçam’da hizmetlerin aksamaması ve samimiyetini bildiğimiz siyasi görüşü bizlere daha yakın olan mevcut belediye başkanımız Bilal Uludağ’ı destekleme kararı aldık” açıklamasında bulundu.

Ahmet Köse, “Adana’da maddi manevi büyük bir özveri ile emek verdiğimiz kendilerini vazgeçilmez sanan İYİ Parti yetkilileri bilsinler ki; tabana rağmen siyaset yapılmaz. Türkiye İçin Canla Başla” sloganından yola çıkarak “Ayırmadan Ayrışmadan’ Sarıçam için var gücüyle çalışan Bilal Uludağ’a mazbatasını tekrar teslim ettiğimizde herkes boyunun ölçüsünü alacak. Siyasette kendi duruşunuz olacak, soyadı da bir yere kadar” şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan mevcut Başkan ve MHP Sarıçam Belediye Başkan adayı Bilal Uludağ ise katılımın kendilerinin gücüne güç kattığını söyledi.

Başkan Uludağ, “Ahmet Köse seviyeli ve dürüst bir siyasetçidir. Bölgemizde kendisi ile siyaset yapmak bizim için de heyecan verici olmuştur. İnanıyoruz ki birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Güzide bir ekip ve birbirinden değerli Sarıçamlı hemşerilerimiz ile yol yürümek bölge gelişimine ve hizmete birlikte imza atmaktan onur duyarız, evinize ocağınıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Başkan Ahmet Köse Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ için kestiği kurbanı toplantının ardından davetlilere ikram etti. Mevlüd okundu ve tüm şehitlerin ruhuna dualar okunarak saha çalışmasına başlandı..

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.