Başkan Karalar hafta sonu vatandaşlarla buluştu

Başkan Karalar hafta sonu vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 12.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonu merkezde ve ilçelerde halkla bir araya geldi.

Mahalle Buluşmaları kapsamında Tellidere Mahallesi’nde halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, Adana’da şu ana kadar yapılan hizmetleri anlattı, yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, mahalle halkını da dinleyen Başkan Zeydan Karalar, daha yaşanabilir, daha çağdaş ve sorunları azalmış bir Adana için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Karaisalı Salbaş’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, sohbet etti, talep ve istekleri dinledi, hayırlı işler diledi.

Salbaş’ın ardından Ceyhan ilçesinde bir dizi ziyaret, etkinlik ve toplantıya katılan Başkan Zeydan Karalar, CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’la birlikte Ceyhanlılarla buluştu.

Ceyhanlıların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Zeydan Karalar, “Ceyhanlı hemşehrilerimizin coşkusu ve heyecanı bize gösteriyor ki; Adana’da da Ceyhan’da da halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Sonrasında Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi’nde halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, mahallede Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen içme suyu altyapısında incelemelerde bulundu.

Başkan Zeydan Karalar daha sonra Ceyhan Birkent Mezarlığı’nda yaptırılan ve üzerinde “Asıl Felaket Acıları Unutmak” yazılı deprem anıtının önünde 6 Şubat depremlerinde yitip giden vatandaşları andı.

Başkan Zeydan Karalar kaybedilen canların mezarlarına çiçek bıraktı, dua okudu, Allah’tan rahmet diledi. Depremde yakınlarını kaybeden insanların yakınlarıyla da bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, bir kez daha başsağlığı ve sabır diledi.

Başkan Zeydan Karalar, Misis Geçitli’de de bölge sakinlerinin güleryüzü ve misafirperverlikleri ile karşılandı.

Başkan Zeydan Karalar, ilgi ve alakaları ile kendisine güç veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.