Başkan Durna; “Her üyemiz Ferdi Kaza Sigortalı”

Başkan Durna; “Her üyemiz Ferdi Kaza Sigortalı”
Yayınlama: 06.04.2023
A+
A-

 

TOROS(Haber Merkezi) -Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna, Gaziantep Havalimanında çalışan Hizmet-İş üyesinin, iş kazası üzerine harekete geçerek, anında Ferdi Kaza Sigortası primi olan 60 bin TL’yi, Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Gaziantep Şube Başkanımız Halil İbrahim Tanrıöver ile birlikte eşi Songül Türkoğlu’na takdim etti.

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna, Gaziantep Havalimanında çalışan Hizmet-İş üyesinin, iş kazası üzerine harekete geçerek anında harekete geçerek Ferdi Kaza Sigortası primi olan 60 bin TL’yi genel başkan yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı ile birlikte eşine teslim ettiler.

Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Bekir Hakan Durna; “Gaziantep Havalimanında çalışan üyemiz Murat Türkoğlu’ un çatıdan düşmesine bağlı olarak hayatını kaybetmesi üzerine Eşi Songül Türkoğlu’na Ferdi Kaza Sigortası primi olan 60 Bin TL. yi Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, Şube Başkanımız Bekir Hakan Durna ve Gaziantep Şube Başkanımız Halil İbrahim Tanrıöver ile birlikte takdim ettik.

Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız; üyemizin eşine sabır ve başsağlığı diledik.  Üyelerimizin tamamı 60 Bin TL’lik ferdi kaza sigortası poliçesine sahiptirler. Hiç arzu etmeyiz ama üyelerimizin kaza sonucunda hayatını kaybetmeleri halinde ailelerine sürekli sakatlık durumda ise kendilerine ferdi kaza sigortası kapsamında 60 Bin TL ödenmesini sağlıyoruz. Bu ödemeyle üyemizin ailesine bir katkı sunmuş olduk. Rabbim üyemizin mekânını cennet eylesin. Ailesine sabır versin” Diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.