Sosyal dayanışmayı güçlendiriyoruz

Sosyal dayanışmayı güçlendiriyoruz
Yayınlama: 09.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (ASDA) Başkanı Ulvi Güvercin, vakıf olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendiren çalışmalar yaptıklarını belirterek, toplumun ancak eğitimli ve donanımla gençler sayesinde kalkınacağına inandıklarını söyledi.

ASDA Başkanı Ulvi Güvercin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yeni yönetim Kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete; Vakfın kadın kollarından Lütfiye Atıcı, Serap Canbolat, Şenel Bahçeci Yönetim Kurulu Üyeleri Can Coşkuntuncel, Erol Mercimek, Mehmet Pazarbaşı ve Süleyman Sonay da katıldı.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette ASDA heyetini; Başkan Esendemir ile Başkan Vekili Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcısı Engin Kanber, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan ağırladı.

EĞİTİM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERECEĞİZ

ASDA yönetimini ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Esendemir, ÇGC’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. 11 kenti derinden sarsan yüzyılın felaketinde önemli bir misyon üstlendiklerini anlatan Başkan Esendemir, depremin ilk gününden itibaren ÇGC Sosyal Tesislerini gazeteciler ve ailesine açtıklarını ifade etti. Felaketin olduğu 6 Şubat 2023’den bu yana barınma sorunu yaşayan gazeteciler ve ailelerini ÇGC Sosyal Tesislerinde konuk ettiklerini belirten Esendemir, barınma ve yeme içme gibi yaşamsal sorunlarını çözdüklerini kaydetti. Cemiyetin üyeleri için mesleki sorunlar başta olmak üzere gazetecilerin her sorunuyla ilgilendiğini anlatan Başkan Esendemir, bu dönem eğitim çalışmalarına da ağırlık vereceklerini kaydetti.

KİTAPLARI BAŞKAN ESENDEMİR’E TAKDİM ETTİ Akdeniz Sosyal Dayanışma Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı (ASDA) Başkanı Ulvi Güvercin, vakfın çalışmalarını anlattıktan sonra kültür yayınları çerçevesinde vakıfça basılan kitapları Başkan Esendemir’e takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.