BAŞKAN AKAY’DAN “ZAFER BAYRAMI” MESAJI

BAŞKAN AKAY’DAN “ZAFER BAYRAMI” MESAJI
Yayınlama: 29.08.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 30 Ağustos 1922’de Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile ulusun, emperyalist güçlerin vatan toprakları üzerindeki emellerine geçit vermeyeceğini tüm dünyaya haykırdığını kaydetti. Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin ardından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin de aynı azim ve kararlılıkla geleceğe ilerlediğini ifade eden Başkan Akay, “Yolumuz bağımsızlık ve özgürlük, Önderimiz Atatürk’ün işaret ettiği bilim ve akıl yoludur. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Başkan Akay, 30 Ağustos Zaferinin 101.yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verilen Kurtuluş Mücadelesinin büyük bir zaferle kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle sona erdiğini aktardı.

30 Ağustos 1922’de elde edilen bu zaferle ulusun bağımsızlığından ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan ettiğini vurgulayan Başkan Akay, “30 Ağustos ruhuyla bağımsızlığımıza, özgürlüğümüze, vatanımıza yönelik her tehdide karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor; Cumhuriyetimizi Büyük Önder Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık hedefine taşıma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz. Ulusumuza 30 Ağustos Zaferini kazandıran Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun. ”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.