BAŞKAN ADAYI ÖZER’DEN VATANDAŞA SON ÇAĞRI

BAŞKAN ADAYI ÖZER’DEN VATANDAŞA SON ÇAĞRI
Yayınlama: 30.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer, 31 Mart yerel seçimler öncesi Sarıçamlı hemşehrilerine son kez seslendi.

Her oyun Sarıçam’ın kaderini belirleyeceğini belirten Başkan Adayı Özer:” Her oy Sarıçam’ın geleceği için hayati önem taşımaktadır. Mutlaka sandığa gidip, oy kullanalım”dedi.

Başkan Adayı Özer yerel seçimler öncesi son kez vatandaşlara seslendi. Plan ve projelerini gerçekleştirmek için herkesin sandığa gidip, kendisine oy kullanması gerektiğini söyleyen Özer açıklamasında şunları söyledi:

” Yaklaşık 2 aydır gece gündüz demeden ilçe teşkilatımızla, vatandaşlarımızla omuz omuza verdik. Halkımıza Sarıçam için gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlattık. Kapı kapı, köy köy gezdik, halkımızın sorun, öneri ve taleplerini bizzat can kulağıyla dinledik, çözüm önerilerinizi sıraladık. Şimdi uzun bir sürecin sonuna geldik. Yarın Sarıçam’ın geleceği için oylarımızı kullanacağız. Herkes mutlaka sandığa gidip, oy kullanmalı. Çünkü Sarıçam için gerçekleştirmek istediğiniz projelerin yolu sandıktan geçmektedir. Sarıçam’ın makus talihini bizler yeneceğiz. Sandıktan zaferle ayrılacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu zamana kadar bizleri destekleyen, yanımızda olan başta Genel Başkanımız Meral Akşener’e, milletvekillerimize, il ve ilçe başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, vatandaşlarımıza, basın mensuplarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sarıçam İYİ olacak, 31 Mart günü İYİ’ler kazanacak”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.