AK Parti Sözcüsü Çelik:Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri

AK Parti Sözcüsü Çelik:Türkiye’nin en önemli seçimlerinden biri
Yayınlama: 02.05.2023
A+
A-

(AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bugün Milli Muharip Uçağımız KAAN’ın artık gök vatanımız için hazır olmaya başlamasıyla denizde, deniz altında, karada, gök vatanda ve uzayda, her alanda Türkiye Cumhuriyeti’nin egemenlik haklarını korumak üzere güçlü bir Türkiye var.” dedi.

Adana’dan AK Parti milletvekili adayı Çelik, Yüreğir Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda, Türkiye’nin en önemli seçimlerinden birine iki haftadan az bir süre kaldığını söyledi.

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta demokrasi ve sandık yoluyla büyük kararını vermek üzere seçim geleneğini işleteceğini ifade eden Çelik, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la gelen siyasi istikrar sürecini anlattı.

Erdoğan için o dönemde “Artık muhtar bile olamaz” denildiğini anımsatan Çelik, “Çünkü devlet hayatının vatandaşa en çok dokunan, vatandaşça en çok bilinen noktası muhtarlarımız. ‘Muhtar bile olamaz’ diyerek önünü kestikleri Cumhurbaşkanı’mızın o zaman başbakanlığının sağlanması için de ayrı bir mücadele verildi. Bu mücadelenin neticesinde de ‘Muhtar bile olamaz’ dedikleri… Bu yolla kendisini engellemeye çalıştıklarını, hiçbir şekilde devlet hayatına sokmayacaklarını ifade ediyorlardı. O zaman işte bütün vatandaşlarımız, bütün muhtarlarımız, demokrasi mücadelesine inanmış herkes bu mücadeleyi vererek dediler ki ‘Son sözü biz söyleriz’ ve Cumhurbaşkanı’mızın yasakları kalktı, başbakan olarak millete hizmet etmeye devam etti.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.