Demir,Tepebağ Mahallesi muhtarlığına tekrar talibim

Demir,Tepebağ Mahallesi muhtarlığına tekrar talibim
Yayınlama: 03.09.2023
Düzenleme: 03.09.2023 15:18
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – Adana’nın en eski mahallelerinden biri olan ve aynı zamanda sit alanı olarak görünen Tepebağ Mahallesi muhtarı Mehmet Demir önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtar Demir “Bildiğiniz üzere Tepebağ Mahallesi çok eski olmasına rağmen şehrin göbeğinde bulunan bir sit alanıdır. Mahallemizde bulunan eski binalara dokunamıyorlar. Sit alanı olduğu için, bazı sokaklarımız şu an dahi kapalı bir vaziyette ve yanından geçerken yıkılacak kadar kötü durumdadır.

Kurul onayı olmadan yıkımı yapılamıyor. Bizde bu karara uymak zorundayız. Bazı evlerimiz restore edildi ve depremden sonra binalarımızında ne olduğunu bilmiyoruz.

Bu arada Seyhan Belediyesi temizlik işlerinden takviye istiyoruz. Bir kişi ile temizlik yapılıyor. Sınırımız Dörtyol ve eski adliye karşısında.

Mahallemizde temizlik tek kişi ile yapıldığından yeterli olmuyor.O yüzden Seyhan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden birkaç kişi daha görevlendirilmesini istiyoruz. Bunun mahallemiz açısından yararlı olacağını tahmin ediyoruz” dedi.
Muhtar Demir’e tekrar Tepebağ Mahallesi muhtarlığına aday olacakmısınız? diye sorduğumuzda, aldığımız yanıtta “Yıllardır burada oturuyorum ve tüm mahallemizin seçmenini çok iyi tanırım ve aynı zamanda semt sakinlerimizde beni tanır.

2024 yılı Mart ayında yapılacak muhtarlık seçiminde sizlerin aracılığı ile aday olduğumu belirtiyorum.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.