Aziz, Ezgi’sine kavuştu

Aziz, Ezgi’sine kavuştu
Yayınlama: 07.11.2022
A+
A-

 

 

Sürekli Ailesinin sevilen isimlerinden Aziz Sürekli, gönlü kaptırdığı Ezgi Doğru ile hayatını birleştirdi. Seyhan Oteli Balo Salonu’nda yapılan muhteşem düğün ile Ezgi ile Aziz dünya evine girdi.

LATİF DOĞAN COŞTURDU

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde, ünlü sanatçı Latif Doğan, birbirinden güzel türkülerle katılanları adeta coşturdu. Latif Doğan’ın, yurdun her yöresinden seslendirdiği türkülerle herkesi mest etti. Davetliler, Latif Doğan’ın türkülerine, oynayarak eşlik ettiler.

GÜNER GÖK’ÜN MUTLULUĞU

Ünlü iş insanı Güner Gök, Ezgi ile Aziz’i mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yakın dostu Aziz Doğru’nun bu mutlu gününde, enaz onlar kadar mutluluk ve coşku duydu.  Ezgi ile Aziz’e bir ömür boyu mutluluklar dileyen Güner Gök’ü, diğer davetliler izledi. Böylece Ezgi ile Aziz, mutluluk dileği kervanının ortasında yeraldı. Günün mutlu isimleri Ezgi ile Aziz’in nikah şahitliklerini ise Tuğçe Nur Koyuncu ile Hasan Köziğ  yaptı.

ÖMÜR BOYU MUTLULUK

Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Ezgi ile Aziz, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına tek tek teşekkür ettiler. Tebrik yağmuruna tutulan Ezgi ile Aziz’in mutlulukları her hallerinden belli oluyordu. Seyhan Oteli Balo Salonunu dolduran yüzlerce davetli, gece boyunca Ezgi ile Aziz’in mutluluğuna coşkularıyla eşlik ettiler.

GECE YARISINA KADAR

Ezgi ile Aziz’in muhteşem düğün şöleni gece yarısına kadar devam etti. Mutlu çiftin akrabaları, arkadaşları ve sevenleri, düğün bitinceye kadar onları yalnız bırakmadılar. Böylece peri masallarını andıran bir düğün şöleniyle dünya evine giren Ezgi ile Aziz, ömür boyu unutamayacakları hatıralar yaşadılar ve bu muhteşem anlar,fotoğraflar ve videolar ile ölümsüzleştirildi. Ünlü işadamı Güner Gök “Muhteşem bir çift muhteşem bir düğün şöleni ile hayatlarını birleştirdiler. Ezgi ve Aziz’e ömür boyu mutluluklar dilerim” diyerek son sözü söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.