Yüreğir’de lezzetin vazgeçilmez adresi; PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu

Yüreğir’de lezzetin vazgeçilmez adresi; PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu
Yayınlama: 30.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana’da 1986’dan bu yana damakları mest eden PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu, üçüncü şubesiyle Adana Yüreğir’de başlayan lezzet serüvenini sürdürüyor. PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu İşletme Sahibi Abdullah ve Halil Saylan, kardeşlerin ortaklaşa açtığı restoranda, el kıymasından yaprak ciğere kadar birçok çeşit menüde yer alıyor. Kalite ve hijyenin ön planda tutulduğu mekan, Adanalıların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

“İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ”

Yeni konseptteki hizmet anlayışıyla alakalı sorularımızı yanıtlayan Abdullah Saylan, kalite ve hizmetin ön planda tutulduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Yıllardır kebapçılık işiyle uğraşıyorum. Amcamız Hüseyin Saylan ile birlikte başladığımız lezzet serüvenine şu an kardeşim Halil ile devam ediyoruz. Yüreğir ilçesinde  hizmet veriyoruz, müşterilerimizin isteği üzerine en doğal ve sağlık bakanlığı onaylı ürünleri kullanıyoruz. Bu mesleğe gönül vermiş biri olarak, amca yadigarı olan kutsal mesleği en iyi şekilde temsil edip, devam ettireceğiz.”

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZLERİ MEMNUN EDİYOR”

Adana Yüreğir’de 1986 yılından  bu yana hizmet verdikleri  işletmeye  gelen misafirlerin memnuniyetlerinin kendileri de memnun ettiğini anlatan Abdullah Saylan, “Yıllardır değişmeyen şey lezzetimiz, bu konuda iddialıyız. Büyüklerimizin bizlere vasiyetedir, bizlere nasıl öğrettiyse o teknikle gösterdiği yolda ilerliyoruz. Asla profesyonelleşmedik, amatör ruhla devam edip, bizden sonraki nesillere de bu şekilde aktaracağız.” diye konuştu.

“DOĞAL ÜRÜNLER KULLANIYORUZ”

Tamamen doğal malzemelerle PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu geleneğini bozmadan, özgün pişirme teknikleri kullandıklarını ifade eden Saylan kardeşler, “Bir kebabın hazırlanması çok basittir. Ancak günümüzde bazı işletmeler bunu zorlaştırıyor. Güzel bir kebabın olması için kaliteli et, tuz ve biberin olması yeterlidir. Biz de PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu olarak bugünlere gelebilmemizdeki tek sır ise; kaliteli bir et, yani yaşını doldurmuş bir hayvandan elde ettiğimiz et ile bunu yapıyoruz. Saf et kullanıyoruz, içerisinde hiçbir ete benzeyen bir karışım maddesini kullanmamız söz konusu değildir.” şeklinde konuştular.

“SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİRMENİZİ SAĞLIYORUZ”

Nezih ve modern bir ortamda konuklarını ağırlamak için bekleyen PTT 3 Kebap ve Lahmacun Salonu, hijyen ve yeni yapısıyla da gözleri kamaştırmayı başarıyor. ‘Ferah mimari yapısı ve Adana’nın kültürel mirasını en iyi şekilde tanıtan Taşköprü, Alman Köprüsü’nün bulunduğu tabloları da müşterilerimizin beğenisine sunduk’ diyen İşletme Sahibi Saylan kardeşler, “Kalabalık misafir ağırlama kapasitesiyle, kaliteli mekanımızda sevdiklerinizle güzel vakit geçirmenizi sağlıyoruz.”diyerek konuşmalarını tamamladılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.