Başkan Soner Çetin’den Çukurovalılara teşekkür

Başkan Soner Çetin’den Çukurovalılara teşekkür
Yayınlama: 30.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 28 Mayısta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi 2’nci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüzde 66,84 oranında destek vermelerinden dolayı Çukurova halkına teşekkür etti.

Başkan Soner Çetin, seçimde gösterdikleri gayret için millet ittifakı bileşenleri ve gönüllü çalışanlara da teşekkür ettiğini bildirdi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçimde verdikleri destekten dolayı Çukurova halkına teşekkür etti.
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayısta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi 2’nci turunda Çukurova’da yüzde 66,84 oranında oy aldığını belirten Başkan Soner Çetin, “Tüm Çukurovalılara teşekkür ediyorum. Seçimde Türkiye genelinde istediğimiz sonucu alamadık ama Çukurovalılar bize büyük destek verdi. Bundan dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin bize verdiği bu destek sorumluluğumuzu daha artırmıştır. Biz de buna layık olmak için daha çok çalışacağız” dedi.
Başkan Soner Çetin, seçimde toplumun birçok kesiminin yoğun bir çalışma içine girdiğini ve büyük emekler verdiğini belirterek, şöyle devam etti:
“Başta gönüllülerimiz olmak üzere Millet İttifakı bileşenlerinin il ve ilçe örgütlerine, yönetici ve partililerine her zaman yanımızda olan özellikle kadınlarımız ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Demokratik bir yarışa girilmiş ve millet tercihini yapmıştır. Doğal olarak herkes buna saygı duyacaktır. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.