Kanlı:Gazeteciler vazgeçilmez bir öneme sahip

Kanlı:Gazeteciler vazgeçilmez bir öneme sahip
Yayınlama: 11.01.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Basınımızın, gazetecilerin devlet ve toplum hayatımızdaki konumunu ve etkisini biliyor ve önemsiyoruz. ‘Çalışan Gazeteciler’in hak ve menfaatlerinin korunması, geliştirilmesi gereğine içtenlikle inanıyoruz.” dedi.

Yusuf Kanlı’dan 10 Ocak mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı; demokratik kültürün, insan hak ve hürriyetlerinin, ifade özgürlüğünün, şeffaf yönetimin yerleşmesine ve gelişmesine katkısı inkâr edilemez bir gerçek olan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

“Vazgeçilmez bir öneme sahip”

Yusuf Kanlı “Varlıklarıyla, icra ettikleri mesleki görevle kamu yönetimi ile vatandaş arasında bilgi akışını sağlayan, bilgiyi ortak kaynak ve ortak miras haline dönüştüren gazeteciler aynı zamanda ülkemizin milli menfaatlerinin savunulmasında da vazgeçilmez bir öneme sahiptir.” ifadesini kullandı.

“Konumunu ve önemini biliyoruz”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı “Basınımızın, gazetecilerin devlet ve toplum hayatımızdaki konumunu ve etkisini biliyor ve önemsiyoruz. ‘Çalışan Gazeteciler’in hak ve menfaatlerinin korunması, geliştirilmesi gereğine içtenlikle inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin yanında olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.