Atasever: Adayımız Kılıçdaroğlu

Atasever: Adayımız Kılıçdaroğlu
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Süleyman Demirel Konfederasyonu kurulma çalışmaları sürerken, Akdeniz Bölge Koordinatörü Muhammet Emin Atasever, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erkul ve Federasyon Adana İl Başkanı Peyami Biçer’le birlikte Mas Kebap’ta bir toplantı düzenleyerek 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

Toplantıya telefonla bağlanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, DYP’li eski bakan Halid Dağlı ve Süleyman Demirel Konfederasyonu Başkanı Mehmet Öztürk görüşlerini bildirirken, bizzat katılarak destek veren DSP Orman eski Bakanı Arif Sezer, İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Recai Mercimek, CHP Tufanbeyli İlçe Başkanı Ahmet Aktürk, İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, Türkiye Gazeteciler Sendikası Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, Adalet Partisi, DYP ve İYİ Parti’den eski ve yeni siyasetçilerin yanı sıra STK Başkanları ve çok sayıda muhtar katıldı.

“ALTILI MASAYI TAKDİR EDİYORUZ”

Doğru yol Partisi Genel Başkanlarından merhum Süleyman Demirel’in felsefesi ışığında Atatürk ilkelerini yaymak için Süleyman Demirel Konfederasyonu’nu kurduklarını ifade eden Atasever, “20 yıldır bu iktidarın yaptığını değerlendirdiğimizde hayatın her alanındaki insanların mutsuz olduğunu görüyoruz.

Konfederasyon olarak Millet İttifakı’nın adayı kim olursa olsun destekleyeceğiz. Ancak, bizim Cumhurbaşkanı adayımız CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ortak akılla, vakurla, sabırla ve onurla kurduğu Altılı Masayı takdir ediyoruz.

Ötekileştirmeyen, ayrıştırmayan ve kanayan yarayı saracak bir akılla Türkiye’yi yediemin olarak teslim edeceğiz” şeklinde konuşarak, adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade etmek için toplandıklarının altını çizdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.