ASGARİ ÜCRETTE İKİNCİ TOPLANTI NE ZAMAN?

ASGARİ ÜCRETTE İKİNCİ TOPLANTI NE ZAMAN?
Yayınlama: 18.12.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Çağlacan Kurt/ Ümit Gül – Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilk toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyon toplantısının ilk açılış konuşmasında “Asgari ücreti çalışanlarımızın gelirini enflasyona ezdirmeyecek, istihdamı koruyacak ve artıracak en makul noktada belirlenmesi için çalışacağız“ dedi. Gözler ikinci toplantının tarihine çevrildi.

” 2. ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI BUGÜN YAPILACAK “

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantısını geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Başkanlığında toplanan komisyonda, işçi tarafını temsilen TÜRK-İŞ heyeti, işveren tarafını temsilen ise TİSK heyeti katıldı. Asgari ücrette 2. toplantı ne zaman sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısını 18 Aralık saat 13.30’da yapacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.