Başkan Akay Oyunu Kullandı: “Sevgisini ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum”

Başkan Akay Oyunu Kullandı: “Sevgisini ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyorum”
Yayınlama: 31.03.2024
Düzenleme: 31.03.2024 15:14
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Melisa Karmış Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu Sarıçam’da kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklamada bulunan Akay, “Sevgisini, coşkusunu ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu Adana’nın Sarıçam ilçesinde ki TOKİ Osmangazi İmam Hatip Ortaokulunda ki 1116 nolu sandıkta kullandı. Seçim çalışmaları oldukça yoğun geçen ve vatandaşlar tarafından oldukça ilgi gören Başkan Akay, oy kullandıktan sonra sosyal medya hesaplarında açıklamada bulundu. Akay, açıklamalarında şunlara yer verdi; “Adana’mıza ve tüm ülkemize hayırlı olması temennisiyle oyumuzu kullandık, okullarımızı geziyoruz.
Sevgisini, coşkusunu ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.