AK Parti Sözcüsü Çelik vatandaşlarla buluştu

AK Parti Sözcüsü Çelik vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 01.05.2023
A+
A-

(AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu bayrağın gölgesi altında kardeşçe yaşamamızı istemiyorlar. Her gün ‘kardeşlik, demokrasi’ diyenlerin hayatlarında demokrasi yok.” dedi.

Adana’dan AK Parti milletvekili adayı Çelik, Kozan ilçesi Acarmantaş Mahallesi’nde vatandaşlara hitap etti.

Cumhur İttifakı karşısında bir yapı ve oluşumun olduğunu belirten Çelik, bunların amacının Recep Tayyip Erdoğan’ı, AK Parti’yi, Cumhur İttifakı’nı göndermek olduğunu dile getirdi.

Birilerinin büyüyen, gelişen ve ileriye giden Türkiye’yi istemediğini aktaran Çelik, şöyle konuştu:

“Bu bayrağın gölgesi altında kardeşçe yaşamamızı istemiyorlar. Her gün ‘kardeşlik, demokrasi’ diyenlerin hayatlarında demokrasi yok. Dillerinden yeri geliyor terör örgütlerine söyleyemedikleri zehri Cumhurbaşkanı’mıza karşı akıtmaya kalkıyorlar. Cumhurbaşkanı’mız sınırımızın yakınında terör devletçiği kurmaya kalkanlara, Türkiye’mizi, insanımızı, askerimizi, polisimizi, jandarmamızı hedef alanlara karşı ‘sakın sınıra yaklaşmayın, bir gece ansızın gelebiliriz’ dediğinde Türkiye Büyük Millet Meclisi bu terör örgütleriyle mücadele etmek için tezkere çıkarmaya kalktığı zaman Mecliste tezkereye kim karşı çıktı? Birincisi Cumhuriyet Halk Partisi, ikincisi HDP. HDP’nin niye karşı çıktığını biliyoruz. ‘PKK’ya karşı operasyon yapılmasın, bu terör örgütleriyle mücadele edilmesin’ diye karşı çıkıyor. Burada asıl mesele CHP’nin niye karşı çıktığıdır? CHP’nin, karşımızdaki ittifakın adayı bunların cevabını verdi mi? Tezkereye niye karşı çıktığını bu millete, memlekete Adanalı’ya, Kozanlı’ya izah etti mi?”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.