Filpa yine ihracat şampiyonu

Filpa yine ihracat şampiyonu
Yayınlama: 05.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye’nin En Başarılı İlk 1000 İhracatçısı” listesinde 261’ncı olan Abdioğulları A.Ş.’nin kardeş kuruluşu Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş., ihracatta yakaladığı büyük başarıyla iki ödül birden aldı.

Sektörlerindeki son yeniliklerin en yakın takipçisi olan, dünyanın en gözde fuarlarına katılım sağlayıp yenilikleri ve müşteri beklentilerini yakından takip ederek liderliğini sürdüren ve 4 kıtada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan Abdioğluları A.Ş’nin kardeş kuruluşu Filpa Ambalaj ve Dış Ticaret A.Ş., 2021 yılında​, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB)​ ​bünyesinde ​en fazla ihracat yapan 3’ncü firma, yine aynı yıl Adana’dan en fazla ihracat yapan 2’nci firma oldu.

​FİLPA’YA ÇİFTE ÖDÜL​

Filpa’nın çifte ödülü, Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik ambalaj üreticilerinden Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı ​ve aynı zamanda Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ​Bekir Sütcü’ye,  Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş tarafından verildi.

​GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

​Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, TİM Başkanı Mustafa Gülle,  Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB) Başkanı Fatih Doğan’ın  da aralarında bulunduğu seçkin bir davetli grubunun katıldığı törenle ödülünü alan Abdioğulları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, daha güçlü bir Türkiye için daha fazla üretim, daha fazla istihdam ve daha fazla ihracat hedefinde olduklarını ifade etti.

​4 KITADAN 60’DAN FAZLA ÜLKEYE İHRACAT​

AOSB’de, 400.000m2 alana kurulu 9 tesiste Polipropilen ve Polietilen hammaddeleri ile üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini  ABCO markası ile yurt içinin yanı sıra FİLPA markası ile de Dünya’da 4 Kıta’da 60’tan fazla ülkeye ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Abdioğulları A.Ş, Türkiye’nin 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 264’ncü, TİM ilk 1000 ihracatçı sıralamasında 261’nci, Fortune 500 2020”de 351’nci, Anadolu En Büyük 500 Üretici listesinde ise 125’nci sırada bulunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.