AK Parti Adana milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Adana milletvekili adayları tanıtıldı
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

(AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Gençlik bir yaş meselesi değildir. Gençlik, zorluklar karşısında yılmamak, tehlikeyi gördüğü zaman kaçmamak, inandığı yoldan dönmemektedir. Bu açıdan bakarsanız AK Parti’nin en genci Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.

Çelik, partisince Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Adana Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Allah’ın izni ve milletin desteğiyle yeni bir yola çıktıklarını, yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.Seçimi 14 Mayıs’ta yapmanın çok büyük bir anlamı olduğunu ifade eden Çelik, “Bu memlekette dışlanmışların, hakkı gasbedilmişlerin, bir kenara itilmişlerin, ötekileştirilmişlerin, şehirlerin meydanlarına sokulmayanların, hakkını, hukukunu aramaktan mahrum ve mahzun olanların ilk defa ‘Yeter söz milletindir’ dediği gün, 14 Mayıs’ta seçimimizi yapacağız. O gün 14 Mayıs’ta ‘Yeter söz milletindir’ denilmişti, bütün Türkiye’de olduğu gibi mübarek Çukurova’dan, bu bereketli topraklardan, sevgilimiz olan Adana’dan ‘yeter söz ve karar milletindir’.” diyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çelik, salonda uzun zamandır yol yürüdükleri partili arkadaşlarını ilk günkü gibi aynı heyecan ve azimle gördüğünü belirterek, “İşte bu bizim ne kadar büyük bir aile olduğumuzu, bizim Türkiye davasına, demokrasi davasına, milletin kalkınma ve özgürleşme davasına, büyük Türkiye’nin gerçekleşmesi davasına nasıl adanmış bir parti olduğumuzu bir kere daha göstermektedir. İnşallah AK Parti ve Cumhur İttifakı Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi milletin desteği Cenabıallah’ın izniyle bu büyük demokrasi zaferinde de sandığa damgasını vuracaktır.” dedi.Ömer Çelik, bu seçimde bir genel başkan yardımcısı ve milletvekili adayı olarak değil, AK Parti’nin bir mahalle temsilcisi olarak çalışacağını ifade etti.

Çelik, kendisinin de 1. sıradan aday gösterildiği Adana’da partisinin milletvekili adayları, Ahmet Zenbilci, Sunay Karamık, Abdullah Doğru, Faruk Aytek, Mustafa Yıldız, Hasan Hüseyin Kuşçu, Erol Kahraman, Kasım Pamuk, Fatime Yurduseven, Dinçer Dinç, Melike Doğan, Ramazan Çırak, Oğuzhan Gürhani ve Mehmet Kurtaran’ı katılımcılara tanıttı.

Ömer Çelik’in ardından, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay da milletvekili adaylarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.