Aileler camide buluşuyor

Aileler camide buluşuyor
Yayınlama: 12.12.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” projesi kapsamında Adana Seyhan’da farklı camilerde programlar devam ediyor

İl Müftümüz Mehmet Taşcı, Seyhan Müftülüğü Mahmudiye Külliye Camiinde her Cuma gecesi yatsı namazında ailecek Camideyiz Programına katıldı

İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Tellidere Mahallesinde bulunan Mahmudiye Külliye Camiinde yatsı namazından sonra Camiyi dolduran cemaate sohbet etti.

Müftü Taşcı, sohbette Namazın önemi, cami ve cemaatle namaz. Neslin yetiştirilmesi konularına değinerek Peygamber Efendimizin hayatından örnekler vererek onlara yol gösterecek tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Camiyi dolduran adeta Cumadaki sayıya ulaşmış gördüğünü belirterek tüm Camilerimizde böyle cemaate ulaştığımızda Müslümanlar olarak daha huzurlu ve bereketli bir ömür yaşamış olacağız dedi ve duyduğu mutluluğu cemaatle paylaşarak Programın hazırlanmasında emeği geçen İmam hatip Hüseyin köse’ye ve Seraceddin Kahya’ya teşekkür etti.

Camide gerçekleştirilen hizmetler hakkında Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman ve Cami görevlileri Hüseyin, Seraceddin  hocalardan  bilgi alan Müftü Taşcı, Namaz sonrası çocuklarla, gençlerle ve  cemaatle hasbihal ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Ehad Adana Şubesini ziyaret edip camiden ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.